Azonnali megoldást kérnek a Budai és Schweidel lakótelepen élők!

Azonnali megoldást kérnek a Budai és Schweidel lakótelepen élők!

2018. 09. 17. 15:05

Az intermodális csomópont építése eddig is hatalmas károkat okozott a Kovácsi lakótelep-Kovácsi és Csalamádé városrészben lakóknak. 

A Baross Gábor úti építkezés következtében a vasúttal közlekedők csak a Mátyás király úton vagy a Dobogókői úton tudják elérni a vasúti parkolót, így az utazni vágyók nagy része inkább a Duna mindkét feléről a város centrumához közelebb lévő és takarékosabb megoldást választva, ellepik inkább a Budai Nagy Antal út 5-11. részt és a Schweidel lakótelepet. Eközben a kijelölt parkoló félig üres.

Az etikátlan és szabálytalan parkolással a nem itt élők megakadályozzák a szemétszállítást, az itt élők garázshasználatát, közlekedését és nem utolsó sorban a parkolását. Balesetveszélyes helyzet áll elő hétköznapokon reggel és délután a Budai Nagy Antal út 18-20. előtt a bölcsődénél és óvodánál, itt sokszor csak egy sávban járható a közút, forgalmi dugó (!) miatt.

Tisztelettel kérjük az illetékeseket, hogy az elhibázott beruházásnak a hátrányait ne az itt élők szenvedjék el. Forgalmi táblák kihelyezésével és a nem itt lakók parkolásának szabályozásával (pl. parkolódíj a nem itt lakóknak), találjanak megoldást arra, hogy parkolni és közlekedni tudjunk, a garázsainkat használhassuk és a szemétszállítás is zavartalan legyen.

Köszönjük!

Kovács Géza

Még nincsenek kommentek :(