2 hónapja nem hozza le a jogerős sajtóhelyreigazítást a Hídlap

2 hónapja nem hozza le a jogerős sajtóhelyreigazítást a Hídlap

2010. 03. 25. 12:14

Vajon mi lehet az oka annak, hogy a köz pénzéből (havi 11 millió forintból) fenntartott Hídlap nem képes végrehajtani jogerős bírósági ítéleteket? Miért nem lép közbe a cég törvényességéért felelős felügyelőbizottság? Miért nem utasítja az egyszemélyi tulajdonos Strigonium Zrt. az Esztergomi Hirdető Kft.-t a törvények betartására?

A Meggyes Tamás által a szimpátiatüntetésen elmondottakból készült cikk kapcsán állapította meg a bíróság a valótlan tényállításokat. Csak nem az a baj, hogy megint kiderült: Meggyes hazudott? A Hídlap pedig szolgai módon közreadta és terjesztette nagy nyilvánosság előtt a hazugságokat? Kinek az érdekét szolgálja ez a lap? Esztergomét? Meggyes Tamást? Van még aki azt hiszi, hogy Meggyes Tamás érdeke párhuzamos Esztergom érdekével?

Az elsőfokú ítélet - mivel az ellen senki sem fellebbezett - január 13-án jogerőre emelkedett.

skorpioarc

Törölt felhasználó

2010. 04. 10. 8:18

A lap lehozta a helyreigazítást, bár ehhez kevés volt a jogerős bírósági végzés, még, ahogy látjuk végrehajtást is kellett hozzá kérni.

Silye, úgy tűnik belátta, nem lehet tovább folytatni a jogtiprást. Talán ezért fogja Meggyes és a képviselő testület eltávolítani az Ehír éléről, ha igaz a hír, hogy az ETV után innen is mennie kell.

Törölt felhasználó

2010. 03. 27. 8:29

Majd akkor fogját teljesíteni, amikor a hőn szeretett városvezetés engedélyezi mindezt számukra.

 

2010. 03. 27. 7:49

A helyreigazítás közléséhez a Hídlap Szerkesztősége ellen a Komárom-Esztergom Megyei Bíróság végrehajtást rendelt el, hasonlóan a korábbi helyreigazításhoz, amelyet a szerkesztőségnek  két nekifutással sikerült megfelelően közölni. Bízunk benne, hogy ezt a penzumot elsőre sikerrel teljesítik.

 

2010. 03. 25. 12:34

Az Igazság Meggyeséknek másodlagos!