Yours Truly 2008 első futam
2008. 01. 27. 10:00

<p>Esztergom, Kerékpárút</p>

A verseny rövid története azoknak, akik még nem ismerik:

A verseny finn kezdeményezésre indult 2001-ben, azóta egyre többen csatlakoznak hozzá szerte a világon. A verseny különlegességét az adja, hogy ott futsz ahol jól esik és úgy ahogy jól esik mert igazából csak félig verseny. Nincs chip, nincs nevezési díj, nincs sorban állás, nincs más csak egy kellemes futás.

Mi a teendőd? Január 27-án és február 24-én nulla óra és éjfél között fuss le valamilyen távot. Ha végeztél, az eredményedet és a beszámolódat (esetleg fotóidat is) küldd el a verseny szellemi atyjának, a finn Seppo Moilanen-nek vagy postázd el az Ultrafutók Magyarországi Szövetségének, a koranyi@index.hu email címre, és ők továbbítják azt Sepponak. A verseny után Seppo a világ minden tájáról beérkezett eredményeket összegyűjti és az eredménylistát a honlapján publikálja.

A verseny eredetileg szupermaratonistáknak lett kiírva, de az 50 kilométer mellett van 25 kilométeres eredménylista is, az egyéb távokon indulók pedig a harmadik kategóriába kerülnek közösen.

Seppo honlapja: www.seponkotisivut.com

Budapesten már évek óta futnak közösen, ami télen, hidegben, hóban, szélben mégiscsak nagyobb motíváció, mint egyedül futkosni a nagyvilágban... Mi itt Esztergomban tavaly futottunk először, januárban még csak 6-an, februárban már 22-en. Találkozunk az Erzsébet park bejáratánál 10 órakor. Teát, forralt bort hozunk, minden egyébről (lábak, vállalt és teljesített kilóméterek, jókedv) nektek kell gondoskodni! MINIMAL ORGANIZATION!