se_meggy_setét - Szeretgom.hu

Őket követi

Sajnos senki sem

Őt követik

Sajnos senki sem

se_meggy_setét

Regisztrált:
2012. 01. 04. 21:45
Utolsó belépés:
2012. 01. 08. 20:04

2012. 01. 06. 23:54

Tisztelt Körmöczi Miklós!

Mivel megszólított

Nem szólítottam meg.

A hozzászólásaiból úgy tűnik Őn is valamilyen módon részt vett ebben a meccsben.Talán játékosként, vagy netán Ön találta ki a szabályokat, vagy csak labdaszedő szerepet kapott, vagy mindössze pályakarbantartó volt és örült, hogy a "nagyok" közelében lehet, lesheti miben segíthet?

Téves. Egyik sem. Kérem ne önmagából induljon ki, ha másokat minősít!

Na, ha másként nem, de drukkerként biztos ott lehetett, mert még mindig nekik szurkol!

Sajnálom, ha csakennyit volt képes írásomból megérteni! Nem drukkolok senkinek. Csupán kiegészítettem az egyoldalú írást, amit öntöl itt olvatsam.

Aztán valahogy úgy történhetett, hogy a pénz (mármint a város pénze) elfogyott, így a játéknak hirtelen vége lett.

Nem így történt. Már leírtam hogy történt. Cáfolja meg, tényekkel!

Most mondja meg nekem, mi köze mindehhez annak, aki még nézőként sem volt ott a meccsen?

Semmi, de akkor minek ír róla és mi alapján (főleg valótlanságokat)?

A Tétényi főépítészi tevékenységének kifogásolását nem igazán értem.

Nos, akkor ahelyett, hogy ismét egyoldalúan ferdít vele kapcsolatban, kérem olvassa el még egyszer azt, amit Tétényi szerepéről írtam. Akkor lehet, hogy megérti!

Mindenki pancser volt, mi? A HÖK, a Közlekedési Hatóság, Tétényi, a Bástya tulajdonosok, mindenki csak Önök, e zseniális beruházás kitalálói nem!

Kérem maradjon a konkrét tényeknél! Csak a KÖH-ről írtam itt hogy "pancser" volt Ali baba fórumtársnak válaszul. Ennek bizonyítéka az általam előzetesen hivatkozott Komárom-Esztergom Megyei Bíróság 4.K.21.668/209/17. határozata, ahol hatályon kívül helyezték a KÖH Közép-dunántúli Irodája által 2008. december 3-án meghozott 430/4702/5/2008 sz elsőfokú telekalakítási határozatát, mivel az mint elsőfokú eljáró hatóság nem értesítette ki a szomszédokat.

És az egészben az a legszebb, hogy Ön most itt előadja a sértődöttet!

Nem értem, miből olvasta ki itt egyéni sértődöttségemet? De, ha már így ismeretlenül megszólított - és elmondott itt mindennek - engedje meg kérem, hogy megkérdezzem, hogyan élte meg azt, amit Tététnyi könyvének 38. oldalán olvashatunk?
"Na de ki legyen a kampányfőnök? Tétényi felhívott néhány embert, de az akkori helyzetet jól jellemzi, hogy egyikük sem vállalta, hogy arccal-névvel kiálljon mellette. Mindenki azzal hárította el a felkérést, hogy nem teheti ki magát ilyen támadási lehetőségnek a városban.(...) Nemcsak polgármester-jelölt volt, hanem gyakorlatilag ő volt a saját kampányfőnöke és kampánystábja is."

2012. 01. 06. 23:43

Melyik évjáratú OTÉK-ra hivatkozol, amelyik a visszabontást rendeli el hiszen az OTÉK visszamenőleges hatállyal sosem élt.

Hol írtam OTÉK miatti visszabontás elrendelésről visszamenőleges hatállyal? Én csak egy helyzet megszüntetéséről írtam. A tulajdonoson mulasztás csak abban kérhető számon, hogy nem írta ki azt a rámpára, hogy balesetveszély, mindenki saját kockázatára, csak kísérővel stb. használhatja.

2012. 01. 06. 23:39

Te hazudtál, én meg elmondtam a valóságot.

Hmm… ebben mi a valóság? "egy multinak lapátolod főszabályként kifelé a pénzt Magyarországról..."

nem hazudják tele rólam a saját portámat képtelen baromságokkal. Amikor ilyesmi történt a barátod feleségének közvetlen környezetéből (PFeri esete), akkor meg beszóltam, úgyhogy nem is értem, hogy miről beszélsz.

És azt érted, hogy te miről beszélsz (velem kapcsolatban)? Ismerjük egymást? Mit tudsz rólam? Ennyit (?!?): "hacsak meg nem untad vagy ki nem rúgtak, nemigaz?"

Utánanéztél bárminek, amit velem kapcsolatban leírtál ide? Magyarországon van a munkahelyem? Mivel foglalkozom? Kik a barátaim? Vagy úgy gondolod, hogy a saját portálodat bárkiről nyugodtan telehazudhatod képtelen baromságokkal? Ki hatalmazott fel erre? Btw, ki az a PFeri? Ismerem, ismernem kéne...? Igaz, pár éve volt egy Pál Feri nevű kollégám, de őt már legalább 4 éve nem láttam. Más PFerit nem ismerek, de szertem ő egyetlen barátom feleségét sem ismeri közelről. Ha ő az, te honnan ismered...?

2012. 01. 06. 18:06

Én fő szabályként nem dolgoztam soha banki projektben, így nem vettem részt közvetve sem vérszívó pénzügyi rendszerek támogatásában. Aki azt írja, hogy "Idestova 4 éve nem dolgoztam banki projekteken" az dolgozott. Azt utólag kár tagadnia. A shékelre valóban rosszul emlékeztem, azért utólag elnézést kérek!

Viszont nekem nincs drászom, így az úri társaságom tagja sem lehet. Neked viszont itt van Körmöczid propagandistának, tudod Tétényid könyvében letagadott kampányfőnöke. Láthatóan jól elfér itt az úri "tényfeltáró" társaságodban! Nekik miért nem szólsz itt be? Kacsintás

2012. 01. 06. 16:55

OFF

Milyen ismerős az új fórumtárs stílusa és vitakultúrája. ;-)

Kedves Ismeretlen Ismerős!

Honnan ismerős nekem az az álszent stílus, amivel Körmöczi Miklós ahelyett, hogy lapátot ragadna és a Bástya parkolóban hagyott murva hegyekből csendben betömködné az – alkalmazott technológiából idővel adódó – felületi csapadék gödröket, egyedül a Fideszt fikázza ezen a portálon úgy, hogy a projekt egyik kulcsfiguráját szándékosan kihagyja a felsorolásából? Ezzel lényegében a Juhász István képviselő által szervezett vállalkozók munkáját támadja, akik egykor a belvárosi munkagödör helyét, a közösség érdekében, saját finanszírozásban rekultiválták. És ezért nem szól be neki itt senki?

Honnan ismerős nekem az a fellengzős "tényfeltáró" stílus, ahogy a portál tulajdonosa előadja –  aki egykor hatlmas vehemenciával áljegyzőzött és védte Csomort –  hogy szerinte ki mindenkinek kellene most lemondania, illetve kinek nem lenne szabad újra indulnia a választásokon? "Shékelezik" a banki programozó, aki szociológiai alulnézetből – értsd, társadalmi alsó decilis – még akkor is, ha zseniális és USD-ben kapja a fizetését – egy vérszívó pénzügyi rendszer szolgálatában áll, ha ő amúgy széplelkű ifjúnak gondolja magát. Akárhogy szépítjük is a dolgot, közvetve ő is részt vesz a devizahitelesek kizsigerelésben. És nem szól be neki itt senki?

Honnan ismerős nekem a KÖH tevékenysége, ami helyben szakmailag végletesen alulmúlta önmagát? Amit Esztergomban tettek az minősíthetetlen. Nem csupán a belvárosi Regia Civitas projekt, hanem a Kanonok-sor, a Dzsámi, minaret, a Széchenyi tér színterve, műemlék házak felújítása, Mattyasovszky bástya és még sorolhatnánk vég nélkül. Tétényi egykor ehhez is asszisztált, és amikor a város fizette sem exponálta túl magát velük szemben. És ezért nem szól be itt neki senki?

Honnan ismerős nekem a Bástya Áruház tulajdonosai által a város ellen indított birtokperper? Nem tudom, hogy be tudták-e már bizonyítani azóta, hogy nem voltak elég körültekintőek a tulajdonszerzésüknél, vagyis hogy mást is vettek, nem csak a szerződés szerinti áruházat. Rámpát is vettek, holott a földhivatali nyilvántartás szerint nem. Csak, hogy jól értsük! A Bástya tulajdonosai igényüket arra alapították, hogy az emeleti (terasz) szinten volt fizikai kapcsolat. A földhivatali nyilvántartásban szereplő terpszinten nem voltak Tétényi projekjével szomszédok és mivel az emeleti kapcsolat a bontással megszűnt, ők már ott sem szomszédok. Ennyit a KÖH és ha valaki úgy akarja, Tétényi szakértelméről. De a kegyelemdöfést mégis a közlekedési hatóság adta meg, azzal hogy benyomta a közlekedési problémákat. Ezeket Tétényinek főépítészként látnia kellett volna előre! Igazából ez tett be a projektnek és ezért élvezkedhet most itt Körmöczi is a digitális pocsolyáiban egyoldalúan "röfögve". És ezért továbbra sem szól be neki itt senki, sőt...

ON