Nagy Attila és párt-támogatói

Nagy Attila és párt-támogatói

2019. 05. 17. 9:15

Csütörtökön döntött az esztergomi képviselő-testület Bánhidy László alpolgármester sürgősségi beterjesztéséről. Nagy Attilát az Eszköz Kft. ügyvezetőjét 6 havi jutalmazásban részesítették, így az esztergomi Fidesz frakció a 2014-ben Dorogon Fidesz színekben polgármesternek indult jelöltet több millió Ft-hoz segítette.  

Ősszel, ha újra indul Nagy Attila Dorogon, akkor semmi másról nem szólt ez a politikai döntés, hogy az esztergomi polgárok befizetett magas szolgáltatási díjából helyzetbe hozzák Nagyot. A jogi bizottság képviselője fordítva ül a lovon, mert akik itt burkoltan kampányolnak, azok, akik Meggyes Tamás reinkarnációi a Városházán. Nem májustól, hanem 2014-től viselkednek úgy, mintha ellenzékben lennének!
Nagy Attila, az esztergomiak szerint semmit nem érdemel.  2019-ben sem. Érdemei csak párttársai előtt vannak, akik feledik, hogy Meggyes Tamás bizalmi emberét 2012-ben a helyi népszavazáson 8000 ember küldte volna azonnal "nyugdíjba".

Az ügy azért sántít, mert, ha valóban jól végezte volna a dolgát az Eszköz Kft. ügyvezetője, akkor nem Nagy, hanem a valóban fizikai munkát végző dolgozók (is) érdemeltek volna jutalmat, de természetesen erről nincs szó. 

Cserép János polgármesterjelölt erőszakos inzultálásáról és a városházi Fidesz frakció pökhendiségéről csak annyit jegyeznék meg Comte de Buffon után szabadon: 

A stílus maga az ember. 

Kovács Géza 

Még nincsenek kommentek :(