Nunkovics migránsokat keres Völneren

Nunkovics migránsokat keres Völneren

2018. 01. 19. 13:08

A Jobbik képviselőjelöltje válaszokat vár a Magyarországra titokban betelepített migránsokkal kapcsolatosan.

nunkovics völner meg a migránsok

Tisztelt Völner Pál Képviselőjelölt Úr!

Tudna segíteni? Migránsokat keresek! Kormánytagok ismerték el, hogy 2300 migránst fogadtak be Magyarországra, és a betelepítések jelenleg is „non-stop zajlanak.” Az Önök kormánya tízmilliárdokat költött az ál-országvédés népszerűsítésére, most lebuktak és kénytelenek voltak elismerni, hogy három éven keresztül hazudtak az embereknek.

A gazdag migránsoktól több milliárd forint vándorolt Önökhöz köthető offshore cégekhez, a migráció ügyét pedig politikai célokra használták és használják fel. Minden kampány üzenetüket arra alapozták, hogy megvédik az országot és nem engednek be migránsokat. Ez most megdőlt.

Becsapták még a saját szavazóikat is, amikor harcot hirdettek Brüsszel ellen, amikor saját magukat a haza megmentőiként tüntették fel, mondván: a Fidesz egyetlen bevándorlót sem fogad be. Ezzel szemben a valóság az, hogy titokban, három év alatt 2300 bevándorlót telepítettek hazánk földjére, ami közel kétszerese annak a kvótának, amely ellen – szóban – harcot hirdettek.

Talán az ünnepekkor azért kellett megerősíteni a forgalmasabb helyek védelmét, mert számítottak a betelepített migránsok általi terrortámadásokra?

Kérem, adjon tájékoztatást, pontosan hol-, hány és milyen országból származó migráns került elhelyezésre választókerületünkben?

Személyesen Ön mit tesz azért, hogy településeinkre a Kormány ne telepítsen migránsokat?

Kérem, adjon tájékoztatást, hogy választókerületünkben kell-e félnünk a migránsokkal érkező terroristáktól?

Hajlandó-e nyilvánosan bocsánatot kérni választókerületünk lakosságától, amiért politikai érdektől vezérelve a Kormány és egyúttal Ön is három éven keresztül folyamatosan hazudott a migráció ügyében?

 

Nunkovics Tibor,

a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje

2018. 01. 20. 0:24

Valamit azért piszkosul nem értek!

Hát milyen emberek lakják ezt az aránylag kis országot, hogy 3 éven keresztül folyamatosan 2300 idegen települhetett be az ország területére, mikor pl. mi itt ezen a kis családiház lakótelepen még azt is észrevesszük, kinek van ÚJ kutyája?!
Hogy hogy nem vették észre azon települések lakói, ahová ez a nem kevés ember - bizonyára eléggé zajos gyerekáradattal! - betelepült???...
Nincsenek szomszédok? Senki sem volt kíváncsi, kik azok, akik az új lakók a környezetükben? 
Nem hinném, hogy romáknak nézték volna őket! Hisz azok mind beszélnek magyarul, még ha jellegzetes tájszólásban is. 
Enniök, tisztálkodniok, mosniok kellett, nemde?! S mi van a gyerekekkel? Csendben megültek egy szoba mélyén? És az iskolábajárás?!...
Nah, ne már!

Az ilyesmit valahogy számomra elképzeletetlen, hogy TITOKBAN lehessen tartani!!!
Három hónapig sem, nemhogy 3 évig! :(((
Esetenként (településenként) talán egy-két idegen (nagggyon-nagggyon idegen úgy kinézetben, mint öltözködésben, beszédben, vallásgyakorlásban, sb.) még elképzelhető, hogy megbújik valahogy, mint itt a szomszéd faluban 56 után egy bácsi a konyha alatti likban éveken át... De hogy bújhat el egy ilyen PICI országban 2300 homlokegyenest más kultúrához tartozó migráncs!?
Nem értem, nem értem, nem értem! Hogyan volt lehetséges ez?! :(((
Nem akarom védeni a kormányt, sőt! Nagyon is elmarasztalom eme csalárd, sunyi tettéért!
DE!
Szerintem sokan felelősek ezért a figyelmetlen magatartásért, nemcsak a kormány!

Viszont!
Ha valóban nem tudott róluk a környezetükben SENKI, akkor tényleg nagyon ügyesen rendezték el az illetékesek ezt a manővert! 
Ezt azt mutatja, BÁRMIRE képesek!:(((
Annál nagyobb a felelőssége azoknak, akik a háttérben ilyesmire képesek voltak, és bizony szigorúan el kellene számoltatni őket, s kiróni azt a büntetést, ami megilleti őket az embercsempészet bűn elkövetése miatt. Valamint azokat is alaposan át kellene vizsgálni, akik idejöttek, és kideríteni, valójában HOL is vannak mostanság?!:(((

Remélem, az ilyen bűntett nem évül el!