Vadai Ágnes úgy tűnik nem olvas esztergomi híroldalakat

Vadai Ágnes úgy tűnik nem olvas esztergomi híroldalakat

2018. 01. 19. 10:36

Vadai Ágnes is reagált az "egy jelölt induljon a körzetben" felvetésre. Úgy tűnik, hogy a körzet DK-s képviselőjelöltje nem igazán tudta, hogy miről is van szó.

Vadai a következőt nyilatkozta:

Engem nem keresett meg se a Momentum, se annak jelöltje. Mindazonáltal örülni fogok, ha támogatóik rám, a Demokratikus Koalíció jelöltjére, valamint ha a DK listájára szavaznak.

Egyértelmű, hogy  Vadai nem olvasta el Cserép János felajánlását, máskülönben tudná, hogy Cserép nem a Momentum nevében és nem a Momentum jelöltjeként szorgalmazza a körzet koordinálását: ezt a körülményt az eredeti nyílt levél külön kiemelte.

Egyelőre úgy tűnik Völner Pálnak egyáltalán nem kell izgulnia az április miatt.

Forrás: igom.hu

2018. 02. 15. 15:59

Rajtam biztos nem fog múlni!
De múltával dícsérjük a Napot! 
Holdfény ;o)

2018. 02. 13. 18:16

Szerintem erre a nőre csak a DK-s nyugdíjasok fognak szavazni. Azokból meg kevesebb van, mint 4 éve. Igaz több mint 4 év múlva lesz. Jó döntés volt a külön lista az MSZP meg a DK közt, be kell juttatni az MSZP-PM-et a parlamentbe egy 10% fölötti eredménnyel, a DK-t meg kivágni a francba egy 5% alattival, és meg is indul az ország a tisztulás útján.

2018. 02. 11. 1:40

Kedves Dobogofire!

Ezt írod:
"... legyen megkérdőjelezhetetlen a tisztessége, legyen minél szélesebb körben elfogadható a személye, és legyen egy olyan csapata, amely a kampányban a leghatékonyabb módon ismertté is teszi."
MIntha úgy emlékeznék, 2010-ben az önkormi választáson volt erre példa, és bejött! 
Tétényi Éva helybeli volt, tisztességéhez nem fért kétség, ezért az ellenzék és szimpatizánsai elfogadták, sőt, támogatták a személyét, és VOLT egy csapata is, amely a kampányban hatékony módon ismertté is tette!
Egyet hibázott Esztergom, de azt nagyot!
A "Fidesz igen, Meggyes nem!" - jelmondattal!:(((
Meg is lett az eredménye: Sok lúd disznót győz, ha nem tudnátok! Széllel szemben nem lehet pipilni!!!:(((
2014-ben azt hittétek, koránypárti jó lesz.
JÓ LETT?! :((( Egy nagy büdi francokat lett jó!
Esztergom egy romhalmaz! :(((

Most kérlek, okosan, és jól válasszatok képviselőt, mert MI itt kevesebben vagyunk, hogy ellensúlyozzunk, de mi is szívjuk a rossz döntéseteket itt Dorogon és vonzáskörzetében!:(((
Tehát csak okosan, de ideje lenne már dönteni!!!

Csak aztán nehogy pürrhosi győzelem legyen! 
Ismered:
"Még egy ilyen győzelem, és nem marad több katonám!"

2018. 02. 05. 19:17

Kedves Holdfény!

Nem voltam egyértelmű! Ha Vadai Ágnes nem tud erről az írásról, szerintem abban az is szerepet játszhat, hogy a DK egyes helyi prominensei nem nagyon igyekeznek ezzel az információval ellátni....pedig nem ártana, ha végig gondolná, mi hoz neki többet.

Mert szerintem a pozitív hozzállása, mely szerint támogatja egy független jelölt állítását, a pártjának hozna listásszavazatot....lennének akik a gesztust díjaznák, és tudatnák a széles közvéleménnyel...ezt főleg annak fényében gondolom így, hogy a 2014-es 24% -os eredményét meghaladva is, a jelenlegi képviselő nyerné a választást... az emberek az országos szintű politikusoktól a szűkebb pátria képviseletét már nem nagyon remélik, ezért gondolom én is, hogy egy megfelelő kvalitással rendelkező független embernek kellene megméretnie magát, a jelenlegi ellenzéki erők egységes támogatását élvezve.

Legyen ez a független helyi ember bárki, de legyen megkérdőjelezhetetlen a tisztessége, legyen minél szélesebb körben elfogadható a személye, és legyen egy olyan csapata, amely a kampányban a leghatékonyabb módon ismertté is teszi.

2018. 02. 03. 14:28

Kedves Dobogofire!

Én meg Téged nem értelek. 
Hogy mi vaaaan?!
Milyen hír ne jusson tovább, és kiknek a lelkük rajta?

Én csak egyet tudok:
Nem szeretném, ha MÁS körzetben élő, politikai potentát(bármilyen színű!!) lenne a képviselőnk!
De a változás viszont nagyon is időszerű lenne, mert ami itt megy, azt nem érdemli ez a lakosság, akik itt élünk.
Én ugyanis azt tapasztalom, a pénzes talicska Esztergomból nemcsak Meggyes idejében tartott a fővárosba, hanem az utóbbi években is, csak a tolója változott!:(((
Ideje lenne már azt a talicskát beledobni (üresen!) a Dunába, és gazdagítsa csak az EU-s lóvé az itt élőket!!!
Lenne helye bőven:
Pl. az egészségügyés az oktatás.

Ami pedig az iskolák államosítását illeti, hatalmas melléfogás volt, vissza kéne adni az önkormiknak a hozzá járó állami támogatással együtt!
Ugyanis ott helyben tudható legjobban, mire van igénye a lakosságnak.
Továbbá:
Az sem járja, hogy a tanárok az államtól 2012 (?) óta nem kapnak kafetériát egy vasat se, de a kiszolgáló személyzet( azaz az intézmányt működtetők: takarítók, adminisztrátorok, gazdaságisok, stb.), akiket jórészt az önkormik finanszíroznak, azok igen.
Micsoda hátrányos megkülönböztetés ez?
"Oszd meg, és uralkodj?!":(((
Nem kéne "a nemzet napszámosait" így lealázni!
A legkeményebb Rákosi rendszerben is nagyobb megbecsülésben volt részük, pedig akkor az értelmiség - hogy finoman fejezzem ki magam! - nagy ívben le volt tojva! 

2018. 02. 02. 18:37

Azt kell mondanom, ha nem tud róla (amit azért kétlek) itt helyben nem szeretnék, ha a hír tovább jutna...nem értem Őket, de lelkük rajta!

2018. 01. 20. 0:52

Nincs nagyobb mérgem a választásokat illetőleg, amikor pesti politikus potentátok akarnak valamelyik vidéki körzetben OGYK-k lenni!
Legyen az bármelyik pártbéli... A PÁRTSZÍNEIK NEM IS ÉRDEKELNEK!
Hát mi a fenét gondolnak?!
A vidék problémáit a vidéki képviselő értheti meg igazán.
EZ NEM KÉRDÉS! 
Mindenki OTT mérettesse meg magát, amelyik körzetben él, és dolgozik, NAHÁT!!! :(((

Felháborító!