Magyar nyelvű mozifilmek Párkányban
Kultúra
2016. dec. 2.

<p>A Danubius Mozi decemberi műsorfüzete.</p>

Legendás állatok és megfigyelésük

A Legendás állatok és megfigyelésük egy 2016-os brit-amerikai fantasy-kalandfilm, David Yates rendezésében. A forgatókönyvet J. K. Rowling, a Harry Potter könyvsorozat szerzője írta. 140 perc. (Wikipedia)

December 14., 19 óra

 

Underworld: Vérözön

Az Underworld 5. egy 2017-es amerikai akció-horror Anna Foerster rendezésében. A forgatókönyvet Anna Foerster, Kevin Grevioux, Danny McBride és Len Wiseman írta.  91 perc. (Wikipedia)

December 3., 19 óra

December 4., 19 óra (3D)

December 7., 19 óra (3D)

 

Hivatali karácsony

Év végére, mikor tele a hócipő, a legtutibb terápia egy fergeteges karácsonyi buli, ahol ki lehet ereszteni minden felgyülemlett gőzt. És kivel mással osztozhatna az ember örömében és részegségében ezen a csodás és szeretettel teli ünnepen, mint a vele gályázó kollégákkal... (port.hu)

December 9., 19 óra

December 11., 19 óra

 

Tapló télapó 2.

Az életunt, folyton morcos szeszkazán, az áruházi Télapóként gályázó Willie Soke (Thornton) sosem nyugszik: mindig valami pénzes melón töri a fejét. (port.hu)

December 11., 17 óra

 

Váratlan szépség

Egy sikeres New York-i cégvezetővel (Will Smith) szörnyű tragédia történik, melynek hatására megváltozik az élete. (port.hu)

December 17., 20.30

December 21., 19 óra

 

Trollok

A Trollok egész estés amerikai 3D-s számítógépes animációs film, amely Thomas Dam Troll játékfiguráin alapult. (Wikipedia)

Dcember 18., 17 óra

 

Miért pont ő?

Mikre képes egy szerető apai szív, ha hőn szeretett lánya hazahozza udvarlóját? (port.hu)

December 22., 21 óra

 

Énekelj!

Beindul a világ legnagyobb állat énekversenye. (port.hu)

December 23., 17 óra (3D)

(forrás)