Gyerek motocross verseny Kertvárosban
Sport
2016. nov. 2.

<p>November 5-én, szombaton ismét megrendezik az MX utánpótlás egyik legkedveltebb versenyét.</p>

A versenyen 17 csapat, azaz 51 fő vehet részt három különböző kategóriában.

50 ccm, 65 ccm, 85 ccm.

A versenyzőket az idei év eredménye alapján kategorizáljuk, és a helyszínen sorsoljuk ki a csapatokat. A verseny lebonyolítása a tavalyihoz hasonlóan fog zajlani, viszont ismét egy új nyomvonalon!

Sajnos csak az első 51 fő nevezését tudjuk elfogadni, a további nevezők csak póttagok lehetnek, ha esetleg valaki lemondja vagy megsérül.

A nevezés feltétele a regisztráció, amit ezen a linken tehetnek meg.

A versenyek 9 órától kezdődnek, és folyamatosan zajlanak a különböző futamok egymás után. Minden kategória két különböző futamon és két csapat váltó versenyen vesz részt.

  • „Team race” csapat váltó verseny 1 rajt
  • „American final” egyenes kieséses, 16 rajt (kategóriánként)
  • „Face to Face” páros futamok, mindig csak a győztes megy tovább 17 rajt (kategóriánként)
  • „Team race” csapat váltó verseny 1 rajt

A jó bevált „Batyus Buli” az idén sem maradhat el, ahol az Anyukák és Nagymamák mérik össze erejüket a hazai ízek hangulatával. Lesz a helyszínen felállítva a versenyzők és kísérőik részére egy csapatsátor, ahol szívesen fogadunk minden féle enni- és innivalót, amit természetesen közösen fogyasztunk el.

Díjazás:

Az első három csapat mindegyik tagja kupát és érmet kap, a további összes nevező MX KIDS CHALLENGE érmet és pólót kap ajándékba! Meglepetés ajándékok természetesen lesznek és felhívnám mindenki figyelmét, hogy szponzori ajándékokat elfogadunk.

 

A verseny a nézők számára ingyenes.

 

A verseny szervezői

(forrás)