Esztergomi írónő elsőkönyves debütálása. Önök is nyitnának a boldogság felé?
Kultúra
2016. okt. 11.

<p>Halász Emese <em>A boldogság benned van - 50 lépés a boldogság felé</em> című könyvével, illetve a szerzővel is megismerkedhetnek október 16-án.</p>

Halász Emese 1983. november 11-én született Nyírbátorban, a művészi vénáját gyermekkorában felfedezték, 20 éves korára már 200 versét rendezte össze egy kis kötetbe, a megjelenés azonban ekkor még elmaradt. Emese később Esztergomba költözött, és talán a hely szelleme is hozzájárult álmai kiteljesítéséhez. Az írónő most első könyvét publikálta, A boldogság benned van - 50 lépés a boldogság felé című könyvét október 16-án 16 órától mutatják be Esztergomban, a Márta Panzióban.

A bemutatón egy könnyed játék alkalmával kisorsolnak egy könyvet, illetve 5 darab 18 karátos arannyal futtatott könyvjelző is gazdára talál majd a közönség soraiban.

A könyv egyébként már megvásárolható a Bookline és Libri honlapjain is.

Volt olyan, hogy másfél órát töltöttem el körmöléssel a hídon, vagy a bazilika lépcsőjén tört rám épp a kikívánkozó betűk lejegyzetelése. Az itteni emberektől pedig sok szeretetet, segítséget és tapasztalatot gyűjthettem a könyvhöz - mondta el nekünk Emese.

Egyelőre többet nem árulhatunk el Esztergom szerepéről a könyv létrejöttében, viszont az írónő ígéri, hogy a bemutatón a rengeteg személyes vallomás mellett fény derül a nagy titokra is.

 

A boldogság benned van – 50 lépés a boldogság felé

Rettentően nehéz út vezetett ebbe a gyönyörű városba a nyírségből és bizony nekem is, mint mindenki másnak voltak mélypontjaim. Az egyik ilyen, igazán mélyre sikerült alkalommal eldöntöttem, hogy soha többé nem szándékozom boldogtalan lenni. Így aztán rengeteg munkával, gyakorlással és akaraterővel kijöttem a mélypontról és ma a nap minden másodpercében határtalan boldogságban élek! Ezt az utat megírtam egy könyvben. De nem úgy, hogy csupán saját történetem legyen ez. Nem...

Ez a könyv más, éppen attól, hogy nem akartam abba a hibába esni, mint oly sokan. Megírják a történetüket, ami nagyon szép és az Olvasót egy ideig könnyed szeretetben lebegteti, majd elmúlik az érzés belőle és elmúlik ezzel a könyv is. Én úgy írtam, hogy mindenki a saját boldogságává, a saját útjává tehesse a könyvben írtakat. Hogy felfedezhesse azt, ami legbelül mindannyiunkban megvan, és nem függ semmitől és senkitől: A tartós boldogságot! Gyakorlatok, útmutatások, történetek és feladatok során fedezi fel az Olvasó saját maga történetét és útját a boldogsága felé.

Halász Emese

 

Halász Emese útravalója portálunk állandó és újdonsült olvasóinak:

Minden kedves Szeretgom Szerkesztőt és Olvasót szeretettel várok!

Szívből kívánom, hogy mindenki megtalálja így vagy úgy a boldogságot! Jómagam ebben a csodás utazásban egy könyv által tudok segíteni.

 

Az írónőről további érdekessségeket saját honlapján is olvashatnak. Kattintsanak IDE bátran.

(forrás)