Gázspray-vel támadtak meg egy 85 éves esztergomi férfit

Gázspray-vel támadtak meg egy 85 éves esztergomi férfit

2016. 08. 22. 14:42

A tettes egy 45 éves, lakcím nélküli nő volt, akit végül Esztergom Mos Eisley-jében találtak meg a rendőrök.

A gyanúsított 2016. augusztus 21-én, délelőtt a belvárosban egy autóstáskát akarta elszedni  85 éves, bottal járó férfitől. Először hátulról megközelítette zsákmányát, majd mielőtt bármit is tehetett volna, a férfi észrevette őt. A nő azonnal cselekedett, és gázspray-vel arcon fújta áldozatát. Az idős férfi igyekezett értékeit magánál tartani, azonban a tettes földre lökte. A bácsi a támadó lábát elkapta, ekkor a nő ismételten lefújta.

A férfi segítségért kiáltott, mire a nő elfutott.

A mozgásában korlátozott férfi könnyű sérüléseket szenvedett.

A rendőrök később az esztergomi buszvégállomás várótermében azonosították, majd igazoltatták, majd őrizetbe vették a bűncselekmény elkövetőjét.

 

police.hu

2016. 09. 12. 13:05

Van az a vicc, mikor valaki megy az autópályán, közben rádiót hallgat, ahol bemondják! Figyeljen mindenki, mert egy őrült szemből ráhajtott az autopályára. Csak egy, mindegyik az-mondja a sofőr.

2016. 09. 09. 23:54

Igen nagyfokú cinizmus a valóságot rögeszmének nevezni, meg a magyar emberek türelmével visszaélni, mint teszik azt oly sokan.

2016. 09. 09. 20:53

Egyszerű kíváncsiság volt, semmi más.

( Annyiban legalább jó, hogy tudom, honnan írsz, hogy nem kritizáloma helyesírásodat. Hogy közneveket nagy kezdő betűvel írsz például. ) A rögeszme meg nem földrajzi koordinátákhoz kötött.

2016. 09. 09. 19:10

Na már te is kezded? De igen esztergomi vagyok, büszke is vagyok rá. Remélem nem tartunk még ott, hogy ti döntitek el, ki esztergomi és ki nem?

Egyébként legnagyobb tragédiája mai Magyarországnak, hogy viszonyítva korábbi időkhöz, amikor nyilvánvaló volt, ki az ellenség, legyen az Tatár ,Török, Habsburg, vagy akár a Szovjet Únió, ma legnagyobb ellenségeink közöttünk élnek, ugyanazt a nyelvet beszélik, sőt beépültek mindenhová ahol igen nagy ráhatással vannak az ország és nemzet sorsának alakítására.

2016. 09. 09. 18:03

"Ez az értesülésed honnan származik,"

A megnyilvánulásaidból.

"Elmondanád a tapasztalataidat, (pláne most, a jelen felfokozott helyzetében lenne érdekes) hogy mi motivál , miért változik  valaki és miért lesz egy idő után a befogadó rendszer ádáz ellensége, kritizálója az  akit egy szegényebb , elmaradottabb országból idegenként befogadtak egy jómódúbb, modernebb társadalomba?"

Engem két dolog motivál: Az igazság feltárása és a hosszú évszázadok óta, a Magyarság ellen ekövetett igazságtalanságok-gaztettek helyre tétele, ami azzal kezdődik, hogy az ember tájékozódik e tekintetben és kimondja azt. Aztán kezdi követelni, hogy az ország házának nevezett intézményt magyar lelkületű és szellemiségű emberekkel töltsék meg. Mert remélem tisztában vagy vele, hogy jelenleg idegen megszállás alatt van ez az intézmény, mint ahogy a Magyar Tudományos Akadémia, az egész iskola rendszer, az igazságszolgáltatásról nem is beszélve (Budaházy itélet ami az egész Magyarságnak szólt) meg még sorolhatnám. Ha ezekkel nem vagy tisztában, akkor igen nagy hiányosságokat mutatsz e területen is. Ha pedig tisztában vagy vele és számodra ez rendben van, az egészen más.

A te kitekert logikád szerint, ha én kritikával illetem az USA politikáját, különös tekintettel önként vállalt vilárendőri szerepét, háborúk kirobbantását etc. ebből logikusan az következik, hogy én gyűlölöm és ádáz ellensége vagyok? Szerinted az a korrekt hozzállás, amikor valaki vakon követi, kritika nélkül elfogadja az éppen aktuális rendszert, amiben él? Vagy az éppen aktuális világnézetet az azzal járó "értékrendet" amit minden irányból sugároznak felé, a médiából, a politikai rendszerből, iskola rendszerből? Ha már ennyi helyről jön, akkor az biztosan a helyes és jó irány ugye? Mi van a lelki ismerettel? Azt átprogramozzuk? Elhalgattatjuk? 

2016. 09. 09. 16:51

Ez a"látó" ember nem esztergomi?:)

 

2016. 09. 09. 15:36

2016. 09. 08. 7:26

Tudomásom szerint te liberális nézeteket vallassz

Ez az értesülésed honnan származik, netán csak az általad emlegetett gondolat rendőrség ügynöke vagy ? 

 

Régi magyar közmondás, hogy megtalálja zsák a foltját. Csak meg kell nézni milyen emberek működtetik a rendszert, Magyarországon, meg a nyugati világban. Ez már sokat elárul a rendszerről meg az azt támogató emberekről.

:))) Ugye te a nyugati világ, a liberális demokrácia egyik zászlóshajójának számító országban tanyázól, onnan osztod meg velünk magvas gondolataidat? :))) Megtaláltad a te is a hozzád illőt? :) :)  

Elmondanád a tapasztalataidat, (pláne most, a jelen felfokozott helyzetében lenne érdekes) hogy mi motivál , miért változik  valaki és miért lesz egy idő után a befogadó rendszer ádáz ellensége, kritizálója az  akit egy szegényebb , elmaradottabb országból idegenként befogadtak egy jómódúbb, modernebb társadalomba?

2016. 09. 06. 19:43

Kedves akincilár

Nem érdemes felborzolni az érzelem világodat azért, mert nem egyformán látjuk a világot. Ha te jónak látod az elszabotált rendszerváltást, ami gyarmati sorba taszította az országot meg a nemzetet és az ebből kiforrott jelenlegi állapotot és rendszert, természetesen jogod van hozzá ezt kinyilatkoztatni. A jelenleg fennálló rendszert úgy nevezik, hogy liberális demokrácia, ami gyakorlatban azt jelenti, hogy a liberalizmus eszmeisége, "értékrendje" van uralmon, hatalmon. Tudomásom szerint te liberális nézeteket vallassz, vállalsz amiből az következik, hogy te és a rendszer egymást támogatjátok. Talán ebből a viszonyból származik az felsőbbrendűségi komplexus ami sok liberális nézeteket valló egyéneknél érzékelhető. Ez a ki vagy te? hogy krtikával illted, megkérdőjelezed a fennálló rendszer értékrendjét és legitimitását? Egyre inkább valamilyen diktatúrához hasonlítható. Orwell gondolat rendőrsége már régen jelen van. Vannak tabu témák és vannak tabu témák amit nem szabad fontolóra venni és amivel nem szabad foglalkozni. Főképp azoknak, akik nem hajlandók elfogadni a gondolatrendérség által megszabott irány és gondolatok legitimitását.

Régi magyar közmondás, hogy megtalálja zsák a foltját. Csak meg kell nézni milyen emberek működtetik a rendszert, Magyarországon, meg a nyugati világban. Ez már sokat elárul a rendszerről meg az azt támogató emberekről. Függetlenül attól, hogy széken ülve írom ezeket a gondolatokat, mert talicskázás közben nem tudom a billenytyűket nyomkodni. Neked talán még az is megy.

2016. 09. 03. 16:43

én egyike vagyok azoknak akik...

....akik külföldről mondják meg a magyaroknak, hogy mi a jó nekik

... akik külföldről uszítják a magyarokat

....akik külföldről, a kényelmes fotelből, forradalmárkodnak a magyarok kárára

....akik külföldről okoskodnak.

Köszi, vagytok már elegen! Menjél szépen huppanjál vissza a fotelba , nyalogass egy kis juharszirupot , nyámnyogj egy kis pillecukrot, de az idiótaságaiddal légyszi ne uszítsd a Magyarországon élőket!

Maradok tisztelettel!

2016. 09. 03. 14:15

Nem kellene reagálni a gyerekes kötekedésedre, mert tényleg gyerekes. Jobb híján ennyire tellik. De az igazság az, hogy nem tudsz vele idegesíteni.

hogy te vagy az aki... Nem. Nem én vagyok az aki... Ellentétben veled én nem vagyok öntelt. Legjobb esetben én egyike vagyok azoknak akik...

2016. 09. 02. 8:13

Hoppá ! Nem az igazságot mondod itt nekünk?? Akkor amit eddig itt leírtál egyáltalán nem igaz, ne is vegyük komolyan ?  Miért jó neked, hogy hamis dolgokat írogatsz? Máskor is szoktál hamis dolgokat írni vagy csak most jött ki rajtad? 

 

2016. 09. 01. 22:03

Nem. Ezt sem jól értelmezad.

2016. 09. 01. 16:44

Jól értelmezem, hogy te vagy az aki végre ki meri mondani  az igazságot ? 

2016. 09. 01. 16:33

Nem is értem a logikádat. Ha valaki kimondja az igazságot, mi köze van ahhoz, hogy székben ül, autót vezet, erdőben sétál, lótusz ülésben ül, bent van a házban, vagy kint van a házból? Azt pedig már tudhatnád, az igazság akkor is az, ha sok ember közül csak egy mondja ki, sőt akkor is, ha senki. Az igazság az Univerzum lelkében létezik, a Teremtő Istentől való, független helytől és attól hogy hány ember vallja magáénak.

2016. 09. 01. 16:20

Normális vagy te?? Ez milyen érvelés?

2016. 09. 01. 16:17

"Magyar hírességektől ilyen gesztus nem várható el."

Bevallom nem ismerek Magyar hírességet, akinek anyagi helyzetét Brad Pitt-éhez tudnám hasonlítani. Sorost és a politikai garnitúrát nem sorolnám Magyar hírességek közé.

"( De sajnos a magyarok egymás iránti szolidaritása sem a kiemelkedők közé tartozik..."

Ez valóban így van, de mentségül szolgáljon, hogy a Magyar embereket oly sokszor becsapták, félre vezették, nem csoda hogy magába zárkózik, elvesztette bizálmát azokban akiket követnie kellene, a vele "egy akolban" lévőkben is. Én úgy látom a Magyar emberben most is benne van a nemzettudat, az összefogás vágya, de úgy néz ki még nincs itt az ideje. A Magyar, hosszú történelmi időket is beleértve, mindég tudott más népekkel békében együtt élni. De tapasztalata azt mutatja, hogy sok akiket befogadott, ellene fordult.

Merjük kimondani a mai Magyarságnak nincs olyan vezetője, aki mögé be tudna állni, se szellemi, nincs magyar értelmiség. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nincs értelmes Magyar, hanem mint réteg nem létezik, akik hangot tudnának adni és érvényre juttatni a magyar szellemiséget. Ez az egyik kommunista örökségünk a sok közúl.

Nincs magyar lelki vezető, a történelmi egyházak felső vezetői szinte kivétel nélkül volt ügynökökből úgynevezett békepapokból állnak. Ez a másik a sok közül.

A politikusok már említésre sem méltóak. Akikben még volt némi tisztesség, becsület, már nincs közöttük. Természetesen mutatóban talán akad egy-kettő.

2016. 09. 01. 15:59

Kihagytad azokat akik külföldről akarják megmondani nekünk, magyaroknak, hogy mi jó nekünk és miért vagyunk hülyék,  pedig ez is része szokott lenni a féligazságokra épülő összesküvés elméletekben hívők zsolozsmáinak. Jaaa persze te is a gyarmattartók egyikének a páholyában csücsülve osztod az észt.. Belülről bomlasztod az ellenséget  ? :))))))))

2016. 09. 01. 15:32

Nemtudom eldönteni, hogy te valóban ennyire nem látod a valóságot, vagy csak szeretsz velem kötekedni? Jó indulatú ember lévén az előbbit feltételezem, hogy nem látod a valóságot.

Próbálok röviden fogalmazni, mert oldalakat lehetne írni erről, hogyan is jutottunk ide, ugyanis minden egy folyamat, vannak előzmőnyek és következmények. A Magyarság esetében igen fontos tényező a szabadság és függetlenség megrögzött eszméje, ami nem csak anyagi, materialista dolgokat foglal magába, hanem lelki és szellemi függetlenséget egyaránt. Talán  ezért is bánnak el velünk ilyen cudar módon. Magyarország kifosztása ma már nem is dél amerikai, hanem afrikai szinten történik.

Felsorolok néhány gyarmattartót.: bankok akik uzsora kamatot követelnek a magyar emberektől (svájci frank alapú hitelnek nevezett kifosztó gépezet.)

multik és összeszerelő üzemek, akik nem kapcsolódnak be a közteher viselésbe, nem adóznak Magyarországon, ki viszik a profitot az országból és kb 1/3 munkabért fizetnek a dolgozóknak a nyugati bérekhez viszonyítva. Ezen felül cinikus módon ezt magyar gazdaságnak nevezik.

A politikai felállást és államrendszert illetően az 1848-as 12 pont mindegyikének megvalósítása még várat magára. Ez azt jelenti a 48-as szabadságharcunk még nem ért véget, mint ahogy 56 sem.

 

 

2016. 09. 01. 13:20

őket kifosztó gyarmattartók helytartóit

 

Kérlek világosíts fel minket kik azok a gyarmattartók, ne csak ködösen beszélj!