Olvasói levél: Elhagyott autók sorakoznak a Földhivatalnál

Olvasói levél: Elhagyott autók sorakoznak a Földhivatalnál

2016. 08. 02. 10:56

Az utóbbi napokban több olvasói levelet kaptunk. Az esztergomiak klaviatúrát ragadnak, hogy egy-egy problémára felhívják a figyelmet a város különböző pontjain. Íme a legutolsó:

T. Cím!

Esztergomban, a Rudnay téren, a Földhivatal kapujával szemben a parkolóban min. 3 és fél éve áll a ×××-××× rendszámú szgk. Sajnos én nem tudok fényképet küldeni róla, de bárki illetékes láthatja és észrevehette volna már az elmúlt évek alatt.

Több felé jeleztem már, de sem a közterületfelügyelet, sem az önkormányzati képviselőnk nem reagált rá. El sem tudom képzelni kié lehet, akinek ennyi ideje nem hiányzik. A gumijai teljesen laposak, a fű is kinőtt alatta az aszfaltból. Ráadásul közterületet foglal el, és csúnya is. Biztosítása se lehet, és érvényes műszakija se.

Hátha az Önök jelzésére intézkedik valaki, mint azt a Deák Ferenc utcában tették.

(Név a szerkesztőségben a rendszámot a levélben a szerk. cenzúrázta, a képeket mi készítettük.)

 

Mi is próbáltunk utánajárni a dolognak: A kérdéses autó műszakija információink szerint 2013.VII. hóban járt le, évek óta foglalja az amúgyis szűkös kapacitású parkolóban a helyet. De mint kiderült nem ez az egyetlen hasonló jármű a hivatal előtt:

Információink szerint a képen a háttérben látható ponyvás teherautó immár 3 hete áll ott és nem mozdul. Nincs rajta műszaki érvényességi matrica, csak a zöldkártya matricája. Ezen felül a parkolóban, a szomszédos szemorvosi rendelő előtt áll huzamosabb ideje egy Astra amin még rendszám sincs.

 

Ha valamilyen észrevétele, témajavaslata van, vagy szeretné valamilyen problémára felhívni a figyelmet, ne habozzon, levelét címezze az info kukac szeretgom.hu-nak.

2016. 11. 12. 10:46

Szerintem, ha te úgy magadtól elszállítanád az első nekifutásra lopásnak minősülne. 

2016. 11. 12. 9:41

Engem az érdekelne hogy kinél lehet meg tudni hogy kié az említett gépjármű és ha én elszállítanám kell e hozzá bármiféle hivatalos engedély?????