Rablás kísérlet a szállón
Bulvár
2016. júl. 8.

<p style="text-align: justify;">Az Esztergomi Rendőrkapitányság rablás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 48 éves miskolci férfi ellen.</p>

A gyanúsított 2016. július 5-én 21 óra 15 perckor Esztergomban egy munkásszálló udvarán rátámadt egy fiatal férfira, aki a gépkocsijából pakolt a barátnőjével. A 48 éves férfi a jármű kulcsait akarta erőszakkal elvenni és közben lökdöste, karját többször megfeszítette és a nyakára is ráfogott a sértettnek. A barátnője ezt látva a telefonján próbált segítséget hívni. A támadó a lányhoz lépett, akinek kezéből megpróbálta a telefont erőszakkal kitépni, valamint az autó oldalának is nekilökte.

 A fiatalok segítségért kiabáltak ezért a támadó a helyszínről üres kézzel elmenekült. A szálló vendégei közül négyen után szaladtak és pár utcával feljebb elfogták és visszavezették. A rendőrök rövid idő alatt a helyszínre értek és a gyanúsítottat az Esztergomi Rendőrkapitányságra előállították.  A nyomozók 2016. július 6-án kihallgatták a 48 éves miskolci férfit.

 //police.hu

(forrás)