Női Rögbi Európa-bajnokságot rendeznek Esztergomban, szurkoljon élőben a magyar válogatottnak!
Sport
2016. jún. 30.

<p>Az esztergomi kontinensviadal igazi csemegének ígérkezik a kilátogatók számára, kezdésként július 9-én Svájc legjobbjaival csapunk össze a Prímás-szigeten. A magyar lányok a prágai első forduló után a hetedik helyen állnak.</p>

Kép: rugby.hu

Az Európai Rögbi Szövetség, a Rugby Europe Női Olimpiai 7s Rögbi Trophy európa-bajnoki sorozatának második fordulójára július 9-10. között kerül sor Esztergomban a Magyar Rögbi Szövetség szervezésében. 

Az esztergomi fordulón július 9-én szombaton először 11:50-kor lép pályára Magyarország Svájc ellen. A két csapat legutóbb Prágában találkozott, akkor a svájciak bizonyultak jobbnak (Magyarország - Svájc 12-22). 14:35-kor Svédország következik, akiket a legutóbb hatalmas meglepetést okozva sikerült 17-12-re legyőzni a csoportkörben, ám az északiak tornagyőzelemmel zártak, az első helyen kiemelt skótokat legyőzve. A harmadik csoportmeccs 17:20-kor kezdődik a mezőny sereghajtója, Dánia ellen.  Július 10-én vasárnap a helyosztók és a döntők következnek, ahol reméljük, ismét a nyolc között szurkolhatunk a magyar lányoknak.

A tornáról bővebben olvashat a Rugby.hu-n.

(forrás)