Útikalauz esztergomi szurkolóknak: Van, ahol ingyen sört is osztogatnak a meccs mellé
Bulvár
2016. jún. 24.

<p>Jó pár helyen nézhetitek a mérkőzéseket Esztergomban, legtöbbször pedig különféle italakciókkal várnak titeket. Tehát, akik esetleg családiasabb környezetben, kicsit távolabb az óriási tömegtől, de a belvárosban szeretnék végigizgulni az Európa-bajnokság mérkőzéseit, azoknak mellékelünk egy kis meccsnéző-útikalauzt.</p>

A téren kívül is van szurkolói élet. Bár a kivetítőnél, az "ezrek" között szenzációs a hangulat. Viszont a meccseket máshol is kényelmesen megnézhetitek a városban.

Fotó: Innomotion Studio-s barátaink, akiknek millió hálával tartozunk a képekért

Rugby Club Hotel

Projektoros kivetítővel várják a vendégeket. Akció este 6 után, ráadásul vasárnap három sör megrendelése esetén jár egy ajándék itóka is. Facebookon itt érhetitek el őket.

Cím: Nagy-Duna sétány 1.

Maláta Bár

Jól felszereltek. A teraszon és a benti légkondicionált helyiségben egyaránt nagyképernyős televízión követhetite a fejleményeket. Emellett sörakcióval is szolgálnak. Ha 5 decit akarsz fizetni, rögtön 6-ot adnak!

Facebook elérhetőség.

Cím: Vörösmarty utca 3.

 

Zaki Zug

A légkondicionált belső térben óriás TV-n követhetitek a meccseket. A 6 decis csapolt Soproni most csak 300 forint. További akciókért pedig a Facebook oldalukon tudtok tájékozódni.

Cím: Bajcsy-Zsilinszky út 31.

 

All In Music C@fe

2 darab nagy LCD televízión lehet nézni a meccseket.  A labdazsonglőrködés alatt pedig 280 forint a csapolt korsó Soproni, ráadásul "ropi és mogyoró" kombós rágcsát helyeznek ki az asztalokra.

Facebook elérhetőség.

Cím: Bajcsy-Zsilinszky út 35.

 

Öböl Music Beach

Ahol a strandolás és a foci is összefér. A TV mellett hangfalakból is szól a szpíker hangja, viszont csak este 8-ig vannak nyitva, így a későbbi mérkőzéseket már máshol kell megnéznetek.

Facebook elérhetőség.

Cím: Esztergom-Kertváros

 

Víg Matróz Pub

Jó időjárás esetén kültéri projektoros vetítés van, túlzott napsütés vagy eső esetén sem esnek kétségbe, hiszen a belső teremben egy 127 centis TV-n tudják biztosítani a komfortos meccsnézést. A jó szívük pedig még azt is megengedi, hogy a vendégeknek általában egy ingyen kört is biztosítanak. Ha pedig egy társaság előre jelzi, akkor nemcsak a magyar meccset, hanem bármilyen másikat is megnézhetnek náluk.

Cím: Bajcsy-Zsilinszky út 27.

Nagyon rugalmasak, így Facebookon is könnyen elérhetitek őket, ha azon töritek a fejeteket, hogy befoglalnátok valamelyik mérkőzésre.

 

A 100 éves Strandkert

A pénzünkért cserébe különleges környezetben izgulhatjuk végig a mérkőzéseket.

Facebook elérhetőség.

Cím: Kis-Duna sétány 8.

 

Aki most kimaradt, nem maradt le teljesen. Esztergomi vendéglátóhely tulajdonosok jelentkezését várjuk az info@szeretgom.hu mail címre.

(forrás)