Legyél te is diákrendőr a nyáron!
Bulvár
2016. jún. 2.

<p style="text-align: justify;">A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság 2016 nyarán is biztosítja középiskolás diákoknak a közösségi szolgálat (Student Police), vagy az önkéntes munka lehetőségét.</p>

A közösségi szolgálat keretében a már hagyományosnak mondható figyelemfelhívó, bűnmegelőzési tevékenységet végzik a diákok a rendőrkapitányságok területén az előző évek gyakorlatához hasonlóan (I. számú nyári program), vagy segítőként, animátorként részt vehetnek a főkapitányság által megrendezendő 3x1 hetes napközis táborokban (II. számú nyári program).

A hagyományos bűnmegelőzési közösségi tevékenység Komárom, Tatabánya, Tata és Esztergom rendőrkapitányságok területén, az ő koordinálásukkal zajlik majd. Dorog Rendőrkapitánysága csak rendvédelmi fakultációs tanulókat fogad közösségi szolgálatra.

A tevékenységnek az a célja, hogy az idegenforgalmilag frekventált területeken, vagy nagyobb forgalmat lebonyolító rendezvényeken, közösségi tereken a középiskolás diákok segítsék a bűn-és baleset-megelőzési tevékenységet, segítsék a turistákat, tájékoztató kiadványokat osszanak, felfigyeljenek az áldozattá válást elősegítő körülményekre.

A program keretén belül a diákok logóval ellátott kitűzőt kapnak, és tájékoztató kiadványokkal járják a városok területét.

Jelentkezni a lent lévő űrlap kitöltésével és a bunmeg@komarom.police.hu címre történő elküldésével lehet.

 

//KEMRFK

//Kép:police.hu

(forrás)
Csatolmányok
2016. 06. 02. 12:26