Péntekig várják a Hegyvidék szabályozási tervével kapcsolatos észrevételeket

Péntekig várják a Hegyvidék szabályozási tervével kapcsolatos észrevételeket

Esztergom Város Önkormányzata tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy Esztergom Város Hegyvidék városrész 1. és 2. számú mellékletének „helyreállítása”, a Rendelet (településrendezési eszköz) módosításának elkészítése elindult.

A dokumentáció megtekinthető az Esztergomi Közös Önkormányzati Hivatal, Főépítészi Kabinet irodáján. A módosítással kapcsolatosan írásos észrevételeiket, 2016. június 3-ig a Esztergom város főépítészének címezve tehetik meg: Esztergomi Közös Önkormányzati Hivatal, Főépítészi Kabinet
2500 Esztergom, Széchenyi tér 1.

A felhívás a 314/2012. (XI. 8,) Korm. rendelet 29. § szakasza szerinti, Esztergom, Hegyvidék (Szentjánoskút, Kenderes, Újfalu, Kálváriahegy, Aranyhegy városrészek) helyi építési szabályzatáról és szabályozási tervéről szóló 45/2008 (VI.19.) önkormányzati rendelet (a továbbiakban: Rendelet) 1. és 2. számú mellékletének „helyreállítása”, a Rendelet (településrendezési eszköz) módosításánakkészítésével kapcsolatos Partnerségi Egyeztetés Szabályairól szóló 4/2016. (I. 19.) VfB. határozata alapján jelenik meg.

2016. 06. 01. 20:21

1. és 2. számú mellékletének „helyreállítása”, 

Na ez így elég zavaros ...

Az köztudott, hogy Tompika kénye kedve vagy a haverok kívánságaa szerint változtatta a belterület_külterület határait a telekek ide vagy oda tartozásást.

Úgy, hogy az érinettek tudomást sem szereztek róla - rendelet az állítolag született de törvényes átvezetés nem trörtént.

Pedig óriási kártérítésre lehet perelni a Városházát.

Ezt ajánlom mindenki figyelmébe aki kárt szenved azáltal. hogy a tulajdonát képező telek ide vagy oda, de inkább oda ( belterületből külterület) került!

 

2016. 06. 01. 9:20

Nem találtuk nyomát. Ezt a felhívást is egy héttel azután láttuk csak meg, hogy az esztergom.hu-ra kikerült, nem jött róla semmilyen sajtóanyag - de gondoltuk kirakjuk ettől függetlenül.

Ez még elvileg nem a nagy új egységes építési szabályzat, csak a 2011-ben megsemmisített térképmellékletek amik nélkül az építési szabályzat értelmezhetetlen volt eddig.

2016. 06. 01. 9:02

A hivatkozott, helyreállított mellékletek (1 & 2) nem elérhetőek elekronikusan?