Ereszcsatornával bántalmazták a dorogi presszó vendégeit
Bulvár
2016. máj. 18.

<p>A tulajdonos botrányos viselkedésük miatt távozásra szólította fel a két fiatalt, az ifjak később visszatértek a presszóba.</p>

Fotó: Lakatos Péter/MTI (illusztráció)

A Dorogi Rendőrkapitányság garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 23 éves kesztölci és egy 21 éves dorogi lakos ellen.

A bűncselekmény elkövetői 2016. február 26-án 22 óra 30 perckor egy dorogi presszóban szóváltásba keveredtek a tulajdonossal. A „vendéglős” távozásra szólította fel a két fiatalt, akik viselkedésükkel zavarták a helyiségben tartózkodókat. A tettesek sérelmezték a történteket és az utcára rohanva, a szemközti épület faláról letéptek az ereszcsatornát, majd darabjaival több személyt bántalmaztak.

Az erőszakos magatartást tanúsító ittas férfiakat a rendőrök a helyszín közelében elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták. A bűnügyi vizsgálók a gyanúsítottakkal szemben az eljárást a napokban befejezték és az iratokat vádemelési javaslattal az Esztergomi Járási Ügyészségnek megküldték.  

 

police.hu

(forrás)