A világ, ahogy én látom: hetedik alkalommal hirdetik meg a Komárom-Esztergom Megyei Fotópályázatot
Kultúra
2016. máj. 3.

<p>A Féja Géza Közösségi Ház 2016-ban VII. alkalommal hirdeti meg a Komárom-Esztergom Megyei Fotópályázatot. Jelentkezési határidő és a munkák elküldésének határideje: 2016. július 15. A nevezési lapot a felhívás alján találják.</p>

A világ, ahogy én látom - Digitális pillanatok

VII. Komárom-Esztergom Megyei Fotópályázat

A Féja Géza Közösségi Ház 2016-ban VII. alkalommal hirdeti meg a Komárom-Esztergom Megyei Fotópályázatot. Jelentkezési határidő és a munkák elküldésének határideje: 2016. július 15.

A pályázat célja:

vándorkiállítás rendezése

A pályázat témái:

  1. Emberábrázolás, portré
  2. Táj és épületek
  3. Természetfotók
  4. Környezetünk, életünk
  5. Egyéb

A fotópályázaton bárki részt vehet életkortól és foglalkozástól függetlenül.

Az előző évi pályázatokon kiállított képeket a pályázatból kizárjuk. Egy pályázó maximum 10 db DIGITÁLIS képet küldhet be e-mailben, vagy CD-n (a CD-ket nem áll módunkban visszaküldeni, de megőrizzük egy évig, és igény esetén személyesen átvehetők a Féja Géza Közösségi Házban). Képsorozat nem adható le, csak egyedi kép. A kiállítási képek előhívási, nagyítási költségét a rendező intézmény vállalja.

A beküldött alkotások nyomtatási mérete: A/4-es (300 DPI). Amennyiben a kép A4-nél kisebb, akkor azt A4 méretig (210x297 mm) ún. háttérrel ki kell egészíteni homogén semleges színnel. Ez lehet fekete, fehér, vagy a szürke valamilyen árnyalata, amelyik legjobban illik a kép témájához, hangulatához. Méretbeli eltérés esetén a pályázókat korrekcióra szólítjuk fel. Szükség esetén szakmai segítség, illetve mintahátterek megtalálhatók a Féja Géza Közösségi Ház honlapján a „Hirdetések” menüpont alatt.

Óriáslevelet, tömörítést nem fogadunk és nem csomagolunk ki.

A pályaművek file neve a következő adatokat tartalmazza ékezet nélküli betűkkel írva: a pályázó CSALADNEVE_KERESZTNEVE_Akeprovidcime .JPG kiterjesztésben.

A pályázóknak nevezési lapot kell kitölteni. A nevezési lapon szereplő információk egyezzenek meg a file névben olvasható adatokkal. A nevezési lap letölthető a http://fejageza.uw.hu oldalról a „Hirdetések” menüpontból, vagy személyesen is kérhető Esztergom-kertvárosban, a Féja Géza Közösségi Házban előzetes időpont egyeztetés után. A nevezési lap beküldhető e-mailben jpg formátumban (aláírva, szkennelve), vagy nyomtatva, aláírva (személyesen/postán). A nevezési lapra írják rá a nevezési díj befizetésének napját és a befizetés módját.

A pályázóknak nevezési díjat kell fizetni, amelynek összege: 2500 Ft/fő, attól függetlenül, hogy hány fotót küldtek be. A nevezési díjakat a pályázattal és kiállítással kapcsolatos költségek fedezésére kívánják a szervezők fordítani.

A nevezési díjat személyesen is be lehet fizetni Esztergom-kertvárosban a Féja Géza Közösségi Házban, vagy postai „rózsaszín” csekken a következő címre:

Féja Géza Közösségi Ház, 2509 Esztergom-kertváros, Damjanich u. 50. Ebben az esetben feltétlenül írják rá a csekkre, hogy „KÖZMŰVELŐDÉS - fotópályázat”.

Internetes beküldési cím (kizárólag): fejafotos@gmail.com, vagy személyesen leadható CD-n (előzetes időpont-egyeztetés után), illetve postai úton: Féja Géza Közösségi Ház, 2509 Esztergom-kertváros, Damjanich u. 50.

Díjazás: 1-5. díj: oklevél és katalógus. A zsűri által beválogatott alkotások egy megyei vándorkiállításon kerülnek bemutatásra, melynek első helyszíne: Esztergom-kertváros, Féja Géza Közösségi Ház.

Jelentkezési határidő a munkák valamint a javításra visszaküldött képek elküldésének határideje: 2016 július.15

Zsűrizés: 2016. július 29-ig

Értesítés a zsűrizés eredményéről: a http://fejageza.uw.hu oldalon augusztus 8-tól.

Az eredményhirdetés 2016. szeptember 8-án a pályaművekből rendezett kiállítás ünnepélyes megnyitója alkalmával lesz Esztergom-Kertvárosban, a Féja Géza Közösségi Házban.

Kiállítás időpontja, helyszíne:

2016. szeptember 8. (csütörtök) 17.00 Esztergom-Kertváros, Féja Géza Közösségi Ház.
2509 Esztergom-kertváros, Damjanich u. 50.

Telefon: 33/555-605
E-mail cím: fejafotos@gmail.com
Honlap címe: http://fejageza.uw.hu

A fotópályázattal kapcsolatban további információk kérhetők:

Féja Géza Közösségi Ház

Tóth Tamás: 20/463-2356

Nagy Anita 33/555-605

 

Féja Géza Közösségi Ház

(forrás)
Csatolmányok
2016. 05. 03. 12:16