Brillíroztak az esztergomi közlekedési rendőrök
Kultúra
2016. ápr. 11.

<p>Győrben mérték össze tudásukat a közlekedési rendőrök, az egyéni és a csapatversenyben is megyei másodikok lettek az esztergomiak.</p>


A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság és a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága 2016. április 7-én, a győri ETO-parkban rendezte meg a két megye közlekedési rendőrei részére meghírdetett balesethelyszínelői versenyt.

A programon a motoros és gépkocsizó járőrök épített pályán mutatták be ügyességüket. A karos forgalomirányítás éles helyzetben, forgalmas kereszteződésben zajlott. A baleset-helyszínelőknek különféle szituációkban kellett bizonyítani, valamint szakmai, elméleti kérdésekre válaszolni.

Az összesített egyéni verseny helyezettjei:

  1. Kocsis Zoltán rendőr törzszászlós (Csornai Rendőrkapitányság)
  2. Kóbor Péter rendőr főtörzsőrmester (Esztergomi Rendőrkapitányság)
  3. Süveg Péter rendőr főtörzsőrmester (Tatabányai Rendőrkapitányság)

 A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság csapatversenyének eredménye:

  1. helyezett: Hermann Tamás rendőr főtörzszászlós, Süveg Péter rendőr főtörzsőrmester  (Tatabányai Rendőrkapitányság)
  2. helyezett: Kiss Attila rendőr főtörzszászlós, Kóbor Péter rendőr főtörzsőrmester (Esztergomi Rendőrkapitányság)
  3. helyezett: Molnár Róbert rendőr főtörzsőrmester, Bodnár Zsolt rendőr főtörzsőrmester (Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság, Autópálya Alosztály)

Az országos helyszínelő versenyt a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága szervezi szeptember hónapban, ahol megyénket az első helyezett csapat képviseli.

 

police.hu

(forrás)