Szakmák Éjszakája Esztergomban

Szakmák Éjszakája Esztergomban

2016. 04. 08. 13:50

Idén "Mi leszel, ha nagy leszel?" címmel kerül megrendezésre a Szakmák Éjszakája, amin az összes esztergomi szakközépiskola és szakgimnázium is részt vesz.

Április 15-én várják a 6.-8.-os diákok, az érettségire készülőket és minden olyan felnőttet, aki első vagy második szakmáját szeretné megszerezni.  A résztvevőket a Kisvonat szállítja majd az iskolák között a rendezvény teljes ideje alatt. A három helyszínen több mint 40 program teszi színessé az éjszakát 18:00 és 22:00 óra között.

A Tatabányai Szakképzési Centrum Balassa Bálint Gazdasági Szakközépiskolája és Szakiskolájában a kereskedő, az ügyviteli, a vendéglátó szakmák, A Tatabányai Szakképzési Centrum Géza Fejedelem Ipari Szakképző Iskolájában a kereskedő, az asztalos, a fodrász, a szerszámkészítő, a villanyszerelő szakmák, a Tatabányai Szakképzési Centrum Szent Imre Gimnáziuma és Szakközépiskolában az elektronikai technikus, az informatikai rendszergazda, a műszaki informatikus és a vegyipari technikus szakmák mutatkoznak be játékos, élvezetes formában

Még nincsenek kommentek :(