Hatalmas skalp, visszavágtunk a szegedi gorilláknak a Prímás-szigeten
Sport
2016. márc. 29.

<p>Ellenállhatatlanul küzdöttek a vitézek, lemosták ellenfelüket a pályáról. A végeredmény 53:7.</p>


Visszavágásra készültek a vitézek, hiszen az őszi fordulóban nagy különbségű vereséget szenvedtek Szegeden. A támadólag fellépő hazaiak semmit sem bíztak a véletlenre. Az első, majd a nyolcadik percben javukra megítélt büntetőt Suiogan játékos edző biztos lábbal értékesítette megadva az alaphangot. Támadásban maradtak a hazaiak, előbb Csákvári mattolta a vendégvédelmet, majd utána Koller ellenállhatatlanul tört be a célterületre, beállítva az első játékrész eredményét.

A második félidő totális hazai fölényt hozott. Gyurcsik, Berbesi valamint a fiatal Stigmajer Márk három pompás céljaival, valamint a jutalom rúgásokat biztosan értékesítő Suiogan vezérletével biztos és megérdemelten győzelmet arattak a Szegedi Gorillák ellen.

A csapat állóképességére jellemző, hogy a mérkőzést csere nélkül játszották le.

Legközelebb április másodikán Brnoban tesztmérkőzésen lépnek pályára a Vitézek, ahol a felnőttek mellett a kadétok és a női csapat is megmérkőzik vendéglátókkal.

 

Esztergomi Vitézek RAFC-Szegedi Gorillák 53:7 (18:0)

Esztergom RCH stadion,100 néző.Vezette: Mátrai Norbert

Vitézek: Heckel,Német,Szakály,Jámbor Berbesi, Csákvári, Koller ,Raul, Suiogán, Stigmajer, Gyurcsik A, Kiss K, Hidasi Gyurcsik M, Volentér

Célok:Suiogán 18, Stigmajer 15, Koller 5, Berbesi 5, Gyurcsi A. 5, Csákvári 5

Edző: Suiogan Károly          

(forrás)