Elgázolt egy gyalogost a Terézia utcában, majd segítségnyújtás nélkül továbbhajtott
Bulvár
2016. febr. 24.

<p>A rendőrség már keresi az ismeretlen tettest. Ha információja van a baleset körülményeiről, ossza meg az illetékesekkel. Az ominózus eset 2016. február 16-án 18 óra 50 perckor történt.</p>

Az Esztergomi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 11060/173/2016.bűnügyi számon eljárást folytat segítségnyújtás elmulasztásának vétség megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint ez idáig ismeretlen járművezető 2016. február 16-án 18 óra 50 perc körüli időben egy ismeretlen típusú és színű, valamint gyártmányú személygépkocsival közlekedett Esztergom, Meszéna utcában a Terézia utca kereszteződésének irányából. A Meszéna utca 7. számú ingatlan előtt egy parkoló gépkocsi kikerülése során elsodorta az úttesten tartózkodó gyalogost, aki a baleset következtében sérülést szenvedett. Az ismeretlen sofőr megállás és segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság az ismeretlen gépkocsi vezetőjének vagy a szemtanúk jelentkezését várja. Kérjük, hogy aki az eseménnyel kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, tegyen bejelentést az ingyenesen hívható „Telefontanú” 06/80-555-111 zöld számán, vagy a  107-es vagy a 112-es segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 

police.hu

(forrás)