Nem jutnak el az iskolájukba a montághos diákok, mert a KLIK nem fizette ki a számlákat

Nem jutnak el az iskolájukba a montághos diákok, mert a KLIK nem fizette ki a számlákat

2016. 02. 16. 13:12

Nem fizette ki a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (KLIK) a buszszolgáltatásért járó díjakat a Montágh Iskolában, ezért hétfőtől leálltak a gyerekeket szállító járatok. A KLIK azt ígérte, holnapra rendezik a számlákat - értesült az Origo.

Fotó: Vargy György/MTI (illusztráció)


 

Az újság értesülései szerint a KLIK már hónapok óta nem fizet a szolgáltatásért, a járatokat ezért felfüggesztették, a gyerekek pedig nem jutnak el az iskolába. A KLIK-nél elismerték, hogy két szolgáltatónak is tartoznak, szerdára ígérték a számlák rendezését.

A teljes cikket az Origo oldalán érhetik el.

2016. 02. 17. 9:23

Ez a sztori kezd annyira esztergomi lenni. Nincs több ötlet a gazdaság élénkítésre? Induljon szállodaépítés, mesepark beruházás , jelen esetben ezek stadionok, Olimpia.... Kezd szétszéledni a nyáj? Népszavazzunk gyorsan a Gyarapodás Program felgyorsításáról, jelen esetben konzultáljunk nemzetileg,pl a rezsicsökkentésről. Nincs pénz a sulira, felemelik a hangjukat a tanárok? Indulhat a lejárató kampány, mehetnek a komisszárok a nyakukra... Talán most már érthető annak a bizonyos Szent Adalbert előtti tüntetésnek a lesz...sa. 

2016. 02. 16. 15:31

Miért is van szükség erre a KLIK-re?(költői)

Ha jól emlékszem anno első volt, hogy Esztergom iskoláit az Orbán-kormány államosította,na és vitte  a lóvét is.