Verekedésbe torkollott a tokodi házibuli, két tizenévest őrizetbe vettek
Bulvár
2016. jan. 13.

<p>Barátság extrákkal.</p>

Együtt italozott a sértett és a két gyanúsított 2016. január 10-én Tokodon, a baráti összejövetel azonban erőszakba torkollott. Egy 16 és egy 18 éves dorogi fiatal bántalmazta barátját, akitől ezt követően elvették mobiltelefonját, dohányát és pár száz forintját.

Mindhárman egy nagyobb társaság tagjaként múlatták az időt aznap éjszaka. Iszogattak, beszélgettek. Mikor a sértett távozni készült a tokodi házból, a gyanúsítottak felajánlották, hogy lekísérik őt a buszmegállóba. A 16 éves az úton korábban eltűnt dolgait kereste barátján, aki tagadta, hogy ő tulajdonította el a keresett tárgyakat. A gyanúsított nem hitt neki, ezért megütötte, miközben 18 éves barátja mindezt végignézte. Test szerte bántalmazta, majd letérdeltette és követelte tőle, úgy kérjen bocsánatot tőle.

A sértett 2016. január 11-én feljelentést tett a Dorogi Rendőrkapitányságon, a helyi nyomozók pedig még aznap előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 16 éves fiút és annak 18 éves társát. Mindkettő ellen rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség. A 16 évest a Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya őrizetbe vette, a 18 éves szabadlábon védekezhet.

 

police.hu

(forrás)