Az utolsó simítások Esztergom jövőbeni gyógyszállodájában

Az utolsó simítások Esztergom jövőbeni gyógyszállodájában

2015. 12. 09. 9:44

Az Esztergomban épülő MEDIHOTEL Esztergom**** a belső tereiben igen magas színvonalon elkészültek és befejeződtek a szakipari munkák. Teljes egészében elkészült az intézmény III. és IV. emeletét elfoglaló hotel traktus is. Jelenleg a belsőépítészet illetve bútorzat végleges elhelyezése történik az egy és kétágyas szobákban, apartmanokban, valamint a közösségi terekben.

A medikai szegmens bútorzatának befejező munkái, illetve az orvos technológiai berendezéseknek üzembe helyezése folyamatosan zajlik. A műtő nagy értékű medikai berendezéseinek a helyszínre szállítása már a napokban megtörtént. Szerelésük, üzembe helyezés előtti installálásuk megkezdődött. A komplex technológia bonyolultságából adódik, hogy szerelésük, installálásuk és végleges üzembe helyezésük, időigényes, nagy szakértelmet és figyelmet kíván. Az MRI berendezésünk installálása próbaüzeme napokon belül elkezdődik. Az informatikai rendszer hálózatának kiépítése is megtörtént.

 

A hotel, illetve az egészségügyi részének jövőbeni vezetői is figyelemmel kísérték a kivitelezést és üzembe helyezést. A földszint, amely vendégvárás és fogadás fő helyszíne, elnyerte végleges formáját. A közösségi terek kialakításra kerültek, a belsőépítészeti munkálatok zárása folyik. Elnyerte végleges formáját a wellness-mozgásterápiás részleg is.

 

Az intézmény kívülről is már véglegeshez közelítő, rendezett képet mutat. Elkészültek a parkoló helyek, illetve a parkosítás nagy része is. Az ütemterveknek megfelelően készül a létesítmény, amely napról-napra közelebb kerül a hiba és hiánymentes záráshoz.

 

„Az esztergomi EGOM Medhotel**** létrehozása, kiemelkedően magas színvonalú egészségügyi-turisztikai szolgáltatásokat, programcsomagokat kínálva, ország és régióhatárokon átnyúló utazást és hosszabb távú ott tartózkodást eredményezve” címet viselő projekt az Új Széchenyi Terv Közép-Dunántúli Operatív Programja keretében valósul meg („Egészségügyi turizmus szolgáltatásainak fejlesztése a konvergencia régiókban”, KDOP-2.1.1/F-12-2012-0003).

 

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.

 

A támogatás összege: 870 992 117 Forint.

 

Egom Medhotel Kft.

2015. 12. 10. 5:52

Esztergom,Verseghy Ferenc u.2

2015. 12. 09. 21:19

Sajnos mostanában volt szerencsém Bp.-en klinikán megtapasztalni a lepusztult egészségügyi ellátást (korábban  is voltam ott, össze tudom hasomnlítani a jelenlegi állapotot a régivel) Talán el kellene gondolkozni azon, hogy a 300 Ft vizizdíjat, ill. a kórházi ellátás díját (étel otthon is pénzbe kerül, miért kell elvárni, hogy a kórházban ingyen adják?) nem kellett volna  leszavaztatni a Fidesznek -  így most nincsenek abban az erkölcsi helyzetben hogy bevezessék, akkor most jobb lehetne a helyzet. Esetleg hajlandóak lennének béremelésre az egészségügyben, nem csak az államtitkároknak, ill. helyettes államtitkároknak, akikből soha nem volt ennyi, kb.150 fő, és 30 %-ot kaptak, több százezer FT.-os fizetésükre. (igaz orvosból több van ) Esetleg propogandaminisztérium helyett, lenne egészségügyi minisztérium, miniszterrel, jobb érdekérvényesítő képességgel. Lehetne csökkenteni a felesleges beruházásokból is véleményem szerint, továbbá a nyugdíjas  orvosok is kaphatnának fizetést mint a képviselők törvényesen - igaz nem fizetésnek nevezik a nyugdíj mellett államkasszából felvett fizetésüket, hanem tiszteletdíjnak, akkor talán más lehetne a helyzet, több orvos lenne, nem mennének el ilyen sokan (ld. Harrach P.  Rubovszki Gy. és társai, keresztényi lelkiismeretük nem tiltakozik,)

 

Aki tudja írja meg hol épül? és mikor nyitják meg, esztergomi létemre, nem láttam, nem hallottam erről az intézményről.

2015. 12. 09. 20:21

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg. A támogatás összege: 870 992 117 Forint.

Na ez a lényeg! Esztergomban meg megint lesz egy, a velünk hadban állók pénzéből, közpénzből magánvagyon, egy csődtömeg, ne legyen igazam! Apropó, az építészeti software animáció helyett, egy valódi fotó netán, a szép épületről és gyönyörű környezetéről? Csak úgy a gyógyulni, pihenni vágyó fizetőképes keresletnek.
2015. 12. 09. 14:48

És 870 992 117 Forintból nem futotta grafikusra, aki össze tud rakni egy épkézláb látványtervet?

2015. 12. 09. 13:32

Luxus ellátás  a jómódúaknak ,aki meg nem tud fizetni az marad a lepusztulófélben lévő állami egészségügyben.