Több száz hófehér Neuzer-bringa egy biztonságosabb Magyarországért
Bulvár
2015. nov. 23.

<p>Újabb kerékpárokkal gazdagodott az Országos Polgárőr Szövetség, rendfenntartóink immár közel ezer bicikilvel hajtanak országszerte.</p>

Az országos rendőrfőkapitány a napokban adott át 258 Neuzer kerékpárt az Országos Polgárőr Szövetségnek. Az egységes megjelenésű, nagy teherbírású alkatrészekből álló flotta szállítási jogát az Országos Balesetmegelőzési Bizottság tenderén nyerte el az esztergomi kerékpárgyár- mondta el Neuzer András, a vállalat fő tulajdonosa.

 

A társaság három alkalommal, eddig összesen közel ezer kerékpárt szállított a polgárőrségnek egységes kivitelben. Az átadott kerékpárokkal kapcsolatban nem érkezett minőségi reklamáció. A járművek szétosztásáról az Országos Polgárőr Szövetség gondoskodott - tette hozzá a vállalat vezetője.

 

A járművek fehér festést kaptak Polgárőrség felirattal. A kerékpárok aluvázasak, dupla falú felnivel, defektvédelemmel ellátott abronccsal. A járműveket szennyeződésekre érzéketlen agyváltóval szerelték, az élettartam növelése érdekében a lánc is jórészt zárt tokban fut.

(forrás)