Fegyveres trafikrablást hiúsított meg a bátor esztergomi eladó
Bulvár
2015. nov. 20.

<p>A három férfi pénz nélkül távozott az esztergomi dohányboltból. Az esetről felvétel készült.</p>

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság 11000/213/2015. bűnügyi számon eljárást folytat fegyveresen elkövetett rablás bűntett kísérlet elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen, akik 2015. november 17-én 21 óra 3 perckor pénzszerzés céljából megjelentek egy esztergomi dohányboltban, ahol a bevétel átadására szólították fel az eladót. A három férfi sí maszkot és kapucnit húzott a fejére, egyikük kezében pedig fegyver, vagy annak utánzata volt. A dolgozó nem adott pénzt a tetteseknek, akik így üres kézzel hagyták el a dohányboltot, amelynek biztonsági kamerája rögzítette az elkövetőket.

 

 

A kezében fegyvert tartó férfi fiatalos, 175-180 centiméter magas, átlagos testalkatú. Lezser fazonú sötétszürke színű kabátot és sötét színű nadrágot, cipőt és kesztyűt viselt. Társa hasonló magasságú, szintén átlagos testalkatú férfi, aki ugyancsak sötét színű kabátot és nadrágot, valamint sötét színű sportcipőt viselt. A harmadik férfi a másik kettőnél néhány centiméterrel alacsonyabb, normál testalkatú. Ő világos színű melegítőfelsőt, sötét színű, oldalán csíkos melegítőnadrágot, világos színű sportcipőt és kesztyűt viselt.

 

A három tettes mellett a rendőrök egy negyedik férfit is keresnek, akit tanúként szeretnének meghallgatni a nyomozók. Ez a férfi a bűncselekményt megelőzően vízipipák felől érdeklődött a dohányboltban. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a 20-25 év körüli 175 centiméternél alacsonyabb, átlagos testalkatú, zselézett, sötétbarna hajú férfi jelentkezését a 112-es segélyhívószámon, illetve a 34/517-777-es telefonszámon várja.

 

Ugyanezeken a számokon, továbbá az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13) tehetnek bejelentést azok, akik információval rendelkeznek a bűncselekménnyel, annak elkövetőivel kapcsolatban.

 

police.hu

(forrás)