Bevetésen az esztergomi szuperrendőr
Bulvár
2015. nov. 3.

<p>Az Esztergomi Rendőrkapitányság nyomozója ismét bizonyította, hogy megérdemelten választották őt 2015. október 29-én 2015. év rendőrévé Komárom-Esztergom megyében.</p>

Nem tett panaszt előállítása miatt P. J. 2015. október 30-án és azért sem, mert lopás vétség és lopás bűntett elkövetésével gyanúsítja őt az Esztergomi Rendőrkapitányság. A 33 éves esztergomi férfi a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az egyik helyi óvodába surrant be 2015. október 29-én és tulajdonította el onnan két óvónő pénztárcáját. A gyanúsított beismerő vallomást tett, miután Petrovics Zoltán r. zászlós, a 2015. év rendőrévé választott nyomozó kiderítette, ő volt a tolvaj, majd segítségével kollégái megtalálták az eltulajdonított tárgyak nagy részét.

 

P. J. még felkészülési időt sem kért vallomása megtétele előtt. Elmondta, hogy vonattal indult el Esztergom-kertvárosból és érkezett meg a város másik végébe. Munkát keresett magának, de gyaloglás közben rájött a szükség. Az utcán nem akarta elvégezni dolgát, inkább bement az óvodába, amelynek ajtaját nyitva találta. Amint belépett az épületbe, az egyik helyiségben meglátta a dolgozók táskáit. A gyanúsított gyorsan elfelejtette, miért tért be az intézménybe. Elemelt két retikült és sietősen távozott. Az Esztergomi Rendőrkapitányság lopás vétség és lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a szabadlábon védekező gyanúsítottal szemben.

 

police.hu

(forrás)