Tervezte, hogy novemberben megmártozik az élményfürdőben? Jó lesz az karácsonyi projektnek is!

Tervezte, hogy novemberben megmártozik az élményfürdőben? Jó lesz az karácsonyi projektnek is!

2015. 10. 22. 13:17

Rossz híreink vannak azok számára, akik az élményfürdőbe akartak menni novemberben.

Az aquasziget.hu üdvözlőszövege szerint a novemberben tervezett nyitás cirka két hónappal késik (a késést a szemfüles Termaonline szúrta ki). Az élményfürdő december 24-ig biztosan zárva tart a felújítási munkálatok miatt. Talán dupla nyitás készülődik, hiszen a mellette épülő Portobello Wellness és Yacht Hotelnek is december végéig kellene elkészülnie.

 

A létesítmény területén nagyszabású karbantartási, felújítási, illetve beruházási munkálatokat végeznek - erről még áprilisban döntött a képviselő-testület. A számok tükrében ez annyit jelent, hogy cirka 150 millió forintból újulhat meg, korszerűsödhet az Aquasziget, hogy lépést tartson a látogatók egyre bővülő kívánalmaival.

2015. 10. 25. 11:09

Az volna a javaslatom,ha megnyitják, és végre vélhetően folyamatosan üzemelni fog, hogy a belépődíjak megállapításánál vegyék figyelembe a környerző fürdők (párkányban - leányfalun lévő fürdőre gondolok) szolgáltatásait, belépő díjait, és ahhoz igazítsák az eztergomi  belépőket. Mindkettőhöz képest az esztergomi fürdő nagyon alulteljesít, a nevezett helyeken valóban gyógyvíz van, kifogástalan étkezési lehetőséggel, tehát ha elfogadható bevételt akarnak a jövőben, akkor lényegesen olcsóbb belépődíjakat kell meghatározni véleményen szerint. Én magam is a Leányfalun lévő fürdőbe járok, ahol akár esztergomi fórumot is lehetne tartani sokszor, olyan sok ott  az esztergomi lakos. Belépő lényegesen olcsóbb, kifogástalan, és olcsó étkezési, bevásárlási lehetőségekkel, A buszjárat jó, az idősebb korosztálynak ez nem jelent költséget, csak egy nem túl hosszú utazást. Javaslom továbbá, hogy ha már ilyen szerencsétlen helyre tette Meggyes Tamás és csapata a fürdőt - meg kell nézni, az országban bárhová megyünk fürdőhelyre, általában a városon, községen túl van elhelyezve a fürdő, ahol száz év múlva is lesz hely fejleszeteni -  itt Esztegomban be vagyunk kerítve, nagyon korlátozott helyre, ezért legalább a fürdő környékét tartsák fenn fejlesztési célra, ne építsenek oda apartmanházat stb

 

2015. 10. 22. 14:37

Hiteles lehetne, ha esetleg "reklámkampányként" láthatnánk egy fotósorozatot, hogy hogyan is állnak a munkák. Az élményfürdőben is, meg a szállodában is.