Egy nyergesújfalui nő azt hitte kirabolták, közben csak más kocsijába szállt

Egy nyergesújfalui nő azt hitte kirabolták, közben csak más kocsijába szállt

2015. 10. 21. 14:01

Kosarának és táskájának eltulajdonítása miatt hívott rendőrt egy nyergesújfalui asszony, de kiderült, más kocsijába pakolt.

Bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt kezdtek adatgyűjtésbe a rendőrök Nyergesújfalun 2015. október 20-án délután egy helybéli asszony bejelentése miatt, aki azt állította, hogy autójából eltulajdonították a bevásárló kosarát és kézi táskáját. A nő elmondta a nyomozóknak, hogy értékeit mindössze annyi időre hagyta magára a kocsiban, amíg elment egy közeli autószerelő műhelybe, a járművet ugyanis valamiért nem tudta beindítani, hiába próbálkozott többször is. Arra nem emlékezett, hogy autóját lezárta-e, amikor gyalogosan útnak indult, azt azonban határozottan állította, hogy a sörösüvegekkel és cigarettás dobozokkal teli fonott kosarát, valamint drapp színű válltáskáját nem vitte magával. 

 

Utóbbiban az asszony nem tévedett. Még tartott a nyomozók adatgyűjtése, amikor a kocsinál leparkolt egy másik és egy szintén nyergesújfalui nő közölte a rendőrökkel, hogy autója jobb első ülésén egy ismeretlen kosarat talált, amelyben egy retikül is volt. Kiderült, hogy tulajdonosuk összetévesztette a két autót és figyelmetlenségből a másikba pakolt, amely szintén nyitva volt. Az is kiderült, hogy az asszony azért keresett autószerelőt, mert kulcsával nem a saját járművét akarta elindítani és a Suzuki indítókulcsa nem hozta működésbe az OPEL-t. Később a szerelővel már a saját kocsijába ült be a nő, amely aztán gond nélkül el is indult.

 

police.hu

2015. 10. 22. 14:12

Ja, ez ok arra, hogy egy hatóság a bejelentő vásárlási szokásairól beszámoljon? A szondáztatást talán a cikk megjelenése előtt elvégezték, ha ittas, vagy bódult lett volna, a közleményből kiderül, de ezek szerint nem volt az. Akkor kinek, mi köze bahhoz, hogy a hölgy mit vásárolt? Kár, hogy a rendőrség is bulvár babárokra tör!

 

2015. 10. 22. 12:54

Két különböző márkájú, (esetleg még más színű is) gépkocsi ennyire benézése gyanura ad okot a  kosár tartalmát tekintve. Más üléshuzat, személyes tárgyak,...semmi nem derengett neki?:-)

 

 

2015. 10. 22. 11:44

Vajon egy rendőrségi közleményben mennyire fontos adat, hogy egy sértett, vagy magát tévesen annak vélő személy mit tart a kosarban, ha az nem ütközik semmilyen jogszabályba? Kinek,mi köze ahhoz, hogy mit vásárolt?

 

Sajnos nem az első megyei rendőrségi közlemény, ami mélyen kritikán (bulváron) aluli! (Vajon hány kézen ment keresztül valós kontroll nélkül a közlésig?)

2015. 10. 22. 9:04

"határozottan állította, hogy a sörösüvegekkel és cigarettás dobozokkal teli fonott kosarát,..."

Két kérdés: 1. Hány éves a "kapitány?"

                       2. A cigarettás dobzok tele, a sörösüvegek üresek voltak?:-)))))))

 

2015. 10. 21. 14:19

Az is kiderült, hogy az asszony azért keresett autószerelőt, mert kulcsával nem a saját járművét akarta elindítani és a Suzuki indítókulcsa nem hozta működésbe az OPEL-t. Később a szerelővel már a saját kocsijába ült be a nő, amely aztán gond nélkül el is indult.

 

Kiégtem Nevetés