Leitatták, nemi szervét fényképezték, bántalmazták
Bulvár
2015. okt. 15.

<p><span>Osztálytársukkal kegyetlenkedtek a tizenévesek. A dorogi rendőrség őrizetbe vett egy 15 éves tokodi fiatalt.</span></p>

Személyi szabadság megsértésének bűntette, garázdaság vétség és könnyű testi sértés vétség elkövetésével gyanúsít a Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egy 15 éves tokodi fiatalt. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a fiú 14 éves barátjával 2015. szeptember végén lefogták egy osztálytársuk kezét, lehúzták a nadrágját, majd lefotózták nemi szervét. A fiúk ezután leitatták a sértettet. A 15 éves gyanúsítottnak mindez nem volt elég, bántalmazta is fiút.

 

A verés 2015. október 9-én megismétlődött, amely végül már nem maradt következmény nélkül. A sértett otthon elmesélte, mit tett vele ismerőse és 2015. október 12-én feljelentést tett a Dorogi Rendőrkapitányságon. A nyomozók másnap elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki mindkét fiút, akik beismerő vallomást tettek. A 15 évest őrizetbe vette a rendőrség és kezdeményezte előzetes letartóztatását. A szintén személyi szabadság megsértése bűntett elkövetésével meggyanúsított 14 éves fiú szabadlábon védekezhet az ellene folyó büntetőeljárás ideje alatt. 

 

police.hu

(forrás)