Felfordulás és tömegverekedés Dorogon
Bulvár
2015. okt. 12.

<p><span>Volt, aki csak egyet ütött, de volt, aki több sértettet is bántalmazott. A Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya őrizetbe vette a gyanúsítottakat.</span></p>

Egy napon belül, mindössze hat óra alatt a dorogi nyomozók elfogták azt az öt helybélit, akik a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2015. október 10-én 23 óra körüli időben bántalmaztak három dorogi férfit, akik közül az egyiket ki is rabolták.

 

A rendőrök elsőként a 19 éves B. K. A.-t állították elő. Ő a gyanú szerint előbb a dorogi szakrendelő mögött, később pedig a három sértettek által ideiglenes otthonként használt épületben bántalmazta őket. Még tartott a fiatal férfi gyanúsítotti kihallgatása, amikor a helyi rendőrök sorra elfogták és előállították társait. Ők szintén bevallották, hogy a sértettek által használt épület ajtaját erőszakkal betörték, majd ahol érték, ütötték a három férfit. Távozáskor egyiküktől elvették a mobiltelefonját és a pénzét. A 19 éves B. K. A.-t, két 15, egy 16 és egy 17 éves társát csoportosan elkövetett rablás bűntett, magánlaksértés bűntett és két rendbeli súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a rendőrség 2015. október 11-én őrizetbe vette és kezdeményezi előzetes letartóztatásukat.

 

police.hu

borítófotó: MTI / Lakatos Péter (illusztráció)

(forrás)