Elkezdődött! Utak és járdák újulnak meg városszerte

Elkezdődött! Utak és járdák újulnak meg városszerte

2015. 10. 06. 11:09

Első körben a kórház utcájában, a kertvárosi Kolozsvári utcában, illetve Szentgyörgymezőn kezdődtek munkálatok.

Esztergom több pontján kezdődött meg az utak felső kopórétegének cseréje, illetve a járdatestek felújítása. Első körben a Babits utca újul meg a kórháznál, ezzel párhuzamosan dolgoznak Esztergom-Kertvárosban a Kolozsvári utcában, valamint Szentgyörgymezőn, a temető utcájában.

 

Romanek Etelka/Facebook

2015. 10. 13. 9:36

Az  Irinyi utca esős időben járhatatlan. mert a járda  alacsonyabban van, mint az úttest.Legalább az egyik  oldalon  kellene a járdát használhatóvá tenni.

2015. 10. 08. 17:33

Kedves deeristvanne!

Meglepő amit ír.  Maga ott él?  A Kiss Ernő utca sokkal rosszabb állapotban volt mint a Báthory. Kérdezze csak meg az OTT élőket!  Nem mellékesen abban az utcában is sokan állnak meg akik a temetőbe járnak és azon a részen van a szerettük eltemetve.  A Kiss Ernő utca a Sánc utcától az Aulich utcáig szinte járhatatlan volt csakúgy mint a Báthorytól a Honvédtemetőig! Véleményem szerint a Báthory utca is sorra fog kerülni de ez az utca sokkal rosszabb állapotban volt.  Azért az számomra szomorú,  nem azt nézi őn sem hogy végre valami elindult itt szentgyörgymezőn.  A negatív megjegyzéseket és kritizálni a legkönnyebb!!!!  Eddig senki nem csinált itt semmit most végre az új vezetés Romanek Etelkával az élen dolgozik és tesz a városért, de ez se jó!? 

2015. 10. 07. 9:28

Annyival egészíteném ki a szentgyörgymezei munkát, hogy nem a temetőbe vezető, legforgalmasabb Bátori utcát csinálják, hanem a temető oldalában lévő kicsike utcát, amit szinte senki nem használ,mert a temető bejárata egészen az utca elején van, a másik bejárat pedig a Bátori utcán. Kocsival sem igen használják azt utcát, mert nem lehet megállni (olyan keskeny) és a parkolók is a Bátori utcában vannak. Ennek így nem sok értelme van. Egyébként pedig a Bátori utca, amit ténylegesen nagyon sokan használnak (nem csak a temető járók, hanem a lakóparkba járók is) sokkal rosszabb állapotban van, mint az amit most javítanak. Nem tudom, hogy ki döntötte el, hogy Szentgyörgymezőn melyik utcát kell felújítani, de aki döntött, az biztos nem járt még ott.