Legyen újra esztergomi az év kutyabarát szállodája!
Kultúra
2015. okt. 2.

<p>Támogassuk a Grante Hotelt, hogy a tavalyi siker után újra elnyerje a megtisztelő címet! A szavazás tényleg pofonegyszerű, egy kattintás, és még regisztrálni sem kell hozzá. Október 25-ig voksolhatunk.</p>

Magyarországon a kutyabarát.hu - a társadalmi felelősségvállalást is szem előtt tartva - a kutyás társadalom kultúrájának fejlesztéséért küzd, valamint a tudatos és felelős állattartásra kívánja felhívni a figyelmet. Az oldal szerkesztői azért is hirdettek versenyt, hogy felhívják a figyelmet: egyre több helyen fogadják már a kutyájával együtt érkező vendégeket is a vendéglátóhelyeken.

 

„Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket.

 

A szavazó egy IP címről egy nap csak egyszer adhatja le szavazatát. Szavazni 2015. szeptember 28.-tól 2015. október 25. 20.00 óráig lehet.

 

ITT tud szavazni. A hotel kutyabarátságáról mi sem mondhatna többet, mint a vendégek kedveskedő levelei, amelyekkel szinte elárasztották a szálloda oldalát, ezeket ITT tekintheti meg.

(forrás)