BicajNapot tartanak Dorogon
Sport
2015. okt. 2.

<p>Dorog Város Egyesített Sportintézménye a dorogi Sítechnikával közösen 2015. október 10-én rendezi meg a Dorog BicajNap-ot.</p>

Az esemény egy családi program, amelyen nem a verseny, nem a győzelem a fontos, hanem a részvétel.

 

A kerékpározni vágyók két táv közül választhatnak. A rövid táv (10 km) egy könnyed városi túra, míg a hosszú táv (20 km) a terepet és a hosszabb tekeréseket kedvelőknek szól, hiszen a Dorogról Klastrompusztáig tart az útvonal.

 

Mindkét túra 9:30-kor a Buzánszky Jenő Labdarúgó Stadiontól indul (gyülekező 9:00-tól), és túravezetők kísérik a résztvevőket, így eltévedni senki sem fog. Miután a túrázók visszaérkeztek a Stadionba, a gyermekeknek lehetőségük lesz egy kerékpáros ügyességi akadályversenyen is részt venni, amelyen a legügyesebbet természetesen díjazzák. Mivel a túra vége várhatóan ebédidő tájékán lesz, ezért a szervezők minden kedves velünk kerékpározót meghívják egy közös szabadtéri ebédre.

 

Az eseményen a részvétel ingyenes, azonban regisztrációshoz kötött. Regisztrálni a www.dorogisport.hu oldalon lehet.

 

Ha esetleg valaki úgy érzi, hogy nincsen megfelelő kerékpárja, de szívesen elmenne tekerni egyet, 500 Ft-os díj ellenében lehetőség van a dorogi Sítechnikától kerékpárt bérelni (korlátozott számban). Bérléssel kapcsolatban bővebb információ: sitechnika@printer-net.hu (Farda Zsuzsa)

 

A kerékpártúrán a 14 év alatti résztvevők számára a fejvédő használata kötelező! A 18 év felettiek fejvédő és láthatósági mellény nélkül csak saját felelősségre vehetnek részt A túrán kizárólag megfelelő műszaki állapotú kerékpárral lehet részt venni (amelyet a rajt előtt mi is ellenőrizni fogunk).

 

Használja ki az ősz utolsó kellemesen meleg napjait, bringázzon október 10-én Ön is a Dorog BicajNapon!

(forrás)