A fiatalokra hangolva: Punnany Massif, Supernem, Kowalsky, Borhíd Fesztivál
Kultúra
2015. szept. 21.

<p>Október első napjaiban rendezik Esztergom egyik legnevesebb zenei borfesztiválját. A csendes vidéki kisváros ismét minőségi műsorokkal köszönti az őszt.</p>

 

Kiváló borok és a magyar alternatív zenei paletta legszínesebb képviselői, ez jellemzi az esztergomi Borhíd Fesztivál és Borünnep (2015. október 2­-3­-4.) minden pillanatát. A hagyományőrző szüreti mulatságokkal szemben a Borhíd minden ízében “fiatal”. A korosztály körében népszerű előadókat igyekszik összekapcsolni a második generációs borászokkal is, törekedve arra, hogy a minőségi borfogyasztás a fiatal és közép korosztály körében is egyre népszerűbbé váljon.

 

Az elmúlt évek sikereit felülmúlva, idén 20 borászat mutatja be kiváló nedűit az ország különböző részeiről. A feltörekvő manufaktúrák mellett a szakma ismertebb képviselői, mint a Hilltop, Vylyan, Juhász vagy Laposa szőlőbirtok is képviseli magát az eseményen. A bor mellé a hangulatról többek között a Punnany Massif, Kowalsky meg a Vega, Mary PopKids, a Supernem és a Ska­Pécs gondoskodik.

 

A Mindszenty tér zenei kínálata és a Kossuth híd bor válogatása mellett a Kis­Duna sétány gondoskodik a kísérő falatokról, őszi ízekről és a szemet is kényeztető kézműves termékekről.

 

Minden érdeklődőt szeretettel várnak, aki egy egész hétvégén át hódolna, a minden érzékszervet kielégítő élvezeteknek.

 

Program:


Október 2. Péntek:
21:00 Supernem

Október 3. Szombat:
19:00 Mary Popkids
21:00 Punnany Massif

Október 4. Vasárnap
19:00 SkaPécs
21:00 Kowalsky meg a Vega

 

Borhíd Fesztivál és Borünnep
2015. október 2-3-4.
Esztergom: Kossuth híd, Mindszenty tér, Kis-Duna sétány
Web: www.borhid.com

 

(forrás)