„Ez egy bankrablás, kérem a pénzt”
Bulvár
2015. aug. 19.

<div class="field field-name-field-lead field-type-text-long field-label-hidden" style="text-align: right;">
<div class="field-items">
<div class="field-item even" style="text-align: left;">Az asszony nem tudta megszerezni a pénzt, így elmenekült a nyergesújfalui postáról.</div>
</div>
</div>

Az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 11060/860/2015. bűnügyi számon eljárást folytat ismeretlen tettes ellen rablás bűntett kísérlet elkövetésének gyanúja miatt. A rendelkezésre álló adatok szerint egy 50 év körüli asszony 2015. augusztus 17-én 14 óra 43 perckor bement egy nyergesújfalui postahivatalba. A nő az alkalmazottaktól pénzt követelt. Miután azt nem kapta meg, elmenekült a helyszínről.

 

Az ismeretlen tettes 160 centiméter magas, 40-45 kilogramm, szikár testalkatú. Arca sovány és ráncos. Sötét haja van, amelyet egy sötétlila baseball sapka alá rejtett. A bűncselekmény elkövetésekor fekete alapon színes mintás férfi selyeminget, kék színű farmernadrágot és vastag szárú napszemüveget viselt, amelyet a szeme fölé feltolva viselt.

 

Az Esztergomi Rendőrkapitányság kéri, aki a grafikán látható nőt felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, tegyen bejelentést az ingyenesen hívható „Telenfontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), a 34/517-777-es telefonszámon, vagy a 107, 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

 

police.hu

(forrás)