Menekült a rendőrök elől, bokrok közé rejtőzött a tettes
Bulvár
2015. aug. 7.

<p><span>Rövid időn belül azonosították a tetteseket. Az egyik gyanúsított megpróbált elfutni az esztergomi járőrök elől.</span></p>

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya R. Á. és F. Gy. ellen. A gyanú szerint a 48 és a 20 éves férfi 2015. augusztus 2-án a lakatot lefeszítve bement egy Esztergom-kertvárosi garázsba és onnan horgászfelszereléseket és szerszámgépeket tulajdonítottak el. Az esztergomi rendőrök rövid időn belül azonosították és 2015. augusztus 6-án elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfiakat. Amikor a járőrök kiérkeztek F. Gy. bajóti házához, a férfi megpróbált elfutni a rendőrök elől. Az épület melletti bokrok közé bújt el, de a rendőrök megtalálták és elfogták őt.

 

A két férfit előállításukat követően gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók. R. Á. és F. Gy. otthonában a nyomozók házkutatást tartottak, és megtalálták az eltulajdonított tárgyak egy részét, amelyet lefoglaltak.

 

(police.hu)

(forrás)