Esztergomi master arany Siófokron, a nemzetközi fekvenyomó kupán
Sport
2015. aug. 4.

<p>Fonyódi György újabb sikert ért el, és master arannyal tért haza a Siófokon megrendezett nemzetközi fekvenyomó kupáról.</p>

Siófokon a Petőfi sétány - Beach Club-on került megrendezésre, 2015. augusztus elsején a Magyar Profi Erőemelő Liga szervezésében a Scitec Raw Power 2015 Nemzetközi Fekvenyomó Kupa, amelyen Fonyódi György esztergomi testnevelő tanár master IV. kategóriában aranyérmet szerzett.

 

Fonyódi György a verseny után elmondta, többen elkísérték a megmérettetésre Esztergomból is, junior is ifi korú versenyzők nézték meg a master erőpróbát. Az ifjoncokkal egyébként  az edzőteremből ismerik egymást.  "A szólításom előtt mosolyogva mondták, hogy szurkolnak nekem, nagyon jól esett. Kérdeztem tőlük, hogy nem unalmas-e a master verseny, amire azt válaszolták, hogy inkább érdekes, kedvet kaptak és jövőre ők is versenyezni fognak! Úgy látom, egy kicsit divat lett a sport és annak, hogy sok fiatal számára célkitűzés lesz  a sportos életstílus kialakítása, mint testnevelő is nagyon örülök" - tette hozzá Fonyódi.

 

 

(forrás)