Többszörösen elfuserált betörés
Kultúra
2015. júl. 27.

<p>A három pórul járt férfi egy nyergesújfalui üzletet akart kirabolni, de több hiba is csúszott a számításaikba. A nyomozók a helyszínen kapcsolták le a betörőket.</p>

A gyanú szerint betörni indult a 31 éves nyírbátori H. R. és a 34 éves oroszlányi Cs. J. 2015. január 4-én késő este. A férfiak egy nyergesújfalui üzlet vészkijáratát feszítették ki és bementek oda. A boltot azonban a tettesek már nem tudták elhagyni, mert megérkeztek a nyomozók. Az áruháztól nem messze a rendőrök elfogták a harmadik gyanúsítottat is, az 51 éves tatabányai V. I.-t, akinek figyelés volt a feladata.  A férfiak az üzletből tableteket és fényképezőgépeket akartak elvinni.  

A gyanú szerint a tettesek nem először jártak a boltban, mivel korábban, 2014. november 25-én hajnalban is betörtek oda. Ekkor az üzlet ablakát nyomták be és fényképezőgépeket, tableteket vittek magukkal.

 

Az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a három férfi ellen. A rendőrség a nyomozást 2015. július 22-én lezárta és vádemelési javaslattal küldte meg az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

 

(police.hu)

(forrás)