A kerékpárosok győztek a 10-es úton, újra szabad lesz biciklizni

A kerékpárosok győztek a 10-es úton, újra szabad lesz biciklizni

2015. 06. 19. 15:25

Pár hete tiltották ki a bringásokat a 10-es útról, később hétvégén visszaengedték őket, most elérkezett a teljes győzelem is.

Fotó: Pilis Budai Mountain Bike/Facebook

 

A tiltó táblák hamarosan eltűnnek az út mellől, helyettüka kerékpáros forgalomra utaló figyelmeztetésekkel oldják meg a 10-es út forgalmának szabályozását. A közút fenntartásai és aggodalmai továbbra is fennállnak, de belátják, hogy lépni kell, és ezt be is vállalják, folyamatos, a rendőrséggel közös forgalmi rend ellenőrzés mellett - írja az Index.

 

A Magyar Közút májusban 10-es főúton megnőtt a forgalom miatt tiltotta ki a kerékpárosokat az útról.

 

A teljes cikk az Indexen olvasható.

2015. 06. 20. 19:51

Nem kell  a 10- es út elkerülöszakaszát megépiteni,hiszen nincs is olyan nagy forgalom.Az érintett települések pedig " nehöbörögjenek " De meg kell jegyeznem,hogy az elöttem szólóval teljessen egyet értek.A 10 - es út tervei már k.b.       több       mint 10- éve az illetékeseknél a fókban el van fektetve! De az érintett települeseknek ez a helyzet igy JÓ ?????  Mint ahogy fent irtam " nehöbörögjenek "A jelenlegi állapot bizonyitja is - NEM HÖBÖRÖGNEK !!

2015. 06. 19. 16:39

Nem kellene már valamit csinálni a 10-es úttal?

Nem hallom a 10-es út mellett lakókat  és polgármestereket,hogy felemelnék a szavukat az áldatlan állapotok miatt,Leányvár,Piliscsaba,Pilisvörösvár stb.