Mégsem vonatozunk augusztus 20-tól a fővárosig!
Gazdaság
2015. jún. 9.

<p>Ugyanis augusztus 28-ig pályakarbantartási munkákat végeznek Angyalföld - Pilisvörösvár állomások között. Így maradnak a vonalon a vonatpótló buszok egészen augusztus végéig.</p>

Kép: Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt./Facebook

 

Korábban írtunk róla, hogy augusztus 20-ra módosították a vonatforgalom megindulását a főváros és Esztergom között (előtte még június 19-ét is meglebegtették). A legújabb menetrend szerint viszont a kezdődátum augusztus 29-re csúszik majd karbantartási munkák miatt. A regionalbahn.hu ezt már korábban megjósolta, bár más érveléssel tette az időpontot augusztus 29-re. A portál az időzítést a járműhiánnyal és a biztosítóberendezések telepítésének elhúzódásával indokolta.

 

A MÁV-START Zrt. tájékoztatta a Személyközlekedési Igazgatóságot, hogy 2015. június 18-tól 2015. augusztus 28-ig  Angyalföld – Pilisvörösvár állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a mellékletben szereplő vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

2015. június 18-tól 2015. augusztus 28-ig Angyalföld – Pilisvörösvár állomások között végzett vasúti pálya felújítási munkák miatt Budapest Árpád híd autóbuszállomás és Piliscsaba vasútállomás között vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat.

 

 

 

 

 

(forrás)