Új elnök az esztergomi Fidelitas élén
Közélet
2015. ápr. 27.

<p><span>A március 14-i országos tisztújító kongresszust követően harminc napon belül az alapszabály értelmében az esztergomi csoport is megtartotta soron következő tisztújítását április 7-én.</span></p>

A tagság Faragó Bencét elnöknek, Bognár Bencét és László András Ernőt ügyvezető alelnöknek, Urbán Krisztián Vajkot és Kecskeméti Áront alelnöknek választotta. Az új választókerületi koordinátor László András Ernő lett. A megyei választmány küldöttei az elnökség tagjai lesznek.

 

Faragó Bence a tisztújítással kapcsolatban elmondta: Nagy tisztelettel viszonyulok a leköszönő elnök munkájához, ezért legjobb tudásom szerint nemzeti, polgári értékrendek mentén fogom tovább vezetni a rendkívül fiatal, lendületes új elnökségünket. Biztos vagyok benne, hogy fiatal alelnökeink komoly munkával mindent meg fognak tenni a jövőben, hogy aktívan képviselhessük értékrendünket Esztergomban.

 

Bognár Bence a szervezet ügyvezető alelnöke a társadalmi élet iránt fogékony közép és főiskolás korosztály minél eredményesebb bevonását tűzte ki feladatul. "A régi-új elnökség kiemelten fontos feladatai közé sorolnám a csoport létszámának további bővítését. Emellett nem elhanyagolható a sokféle színes program, akciók szervezése sem, mint ahogy eddig is részét képezte munkánknak."

 

László András Ernő 
"Legfontosabb feladataimnak tartom, hogy a csoportunk között egyre többen legyünk, kiemelten a hölgyek bevonását. Valamint tagjaink egyre jobb kapcsolatokat, ismerettségeket tudjanak ápolni a velünk együtt gondolkodó helyi és környékbeli, határon átnyúló szervezetekkel."

 

Kecskeméti Áron elmondta:
„Aktív szerepléssel, színes programokkal egy fiatalokat vonzó Fidelitast szeretnék Esztergomban formálni, hogy minél több ember megismerhesse a konzervatív polgári jobboldal értékeit.”

 

Urbán Krisztián Vajk elmondta:
"Újonnan megválasztott alelnökként mindenképpen a már megkezdődött fiatalítás, vérfrissítés folytatását tartom a legfontosabbnak és egy olyan arculat kialakítását, ami vonzóvá teheti a Fidelitast és a polgári oldalt a fiatalok számára".

 

Forrás: Fidelitas Esztergom/Facebook

(forrás)