Vitéz siker az utolsó felkészülésin

Vitéz siker az utolsó felkészülésin

2015. 03. 02. 11:14

Székesfehérváron nyertek a Vitézek meggyőző játékkal 45:0-ra, ez volt az utolsó felkészülési mérkőzés a szombati bajnoki rajt előtt. Soós Dániel, 2014 legjobb játékosa Németországba, Heidelberg elő osztályú csapatához igazolt.

Március 8-án kezdődik az NB-I-es rögbi bajnokság. A Vitézek bajnokcsapata rögtön az egyik legfőbb rivális, a Kecskemét otthonában lép majd pályára. A szombati edzőmérkőzés is a minél erőteljesebb felkészülést szolgálta. Ezen a mérkőzésen az erő állapot felmérése,mellett a taktikai elemek csiszolásán, a támadási kombinációk gyakorlásán volt a fő hangsúly. A játék időnként még döcögött, amolyan szezon eleji volt, de biztató jelek is szép számban akadtak. Összegezésként elmondható, hogy a mérkőzés jó felkészülésnek bizonyult a bajnoki rajt előtt.

 

Két új hír a Vitézek háza tájáról: Soós Dániel 2014 legjobb vitézi játékosa elhagyja a klubot. Németországban a Stuttgart melletti Heidelberg első osztályú csapatában kap játéklehetőséget. Roth Bence a klub igen tehetséges válogatott játékosa a franciaországi Lyon kiváló csapatához kapott meghívást. Amennyiben megfelel az elvárásoknak, akkor nyár végétől már a francia profiligában folytathatja pályafutását.

 

Felkészülési mérkőzés: Esztergomi Vitézek RAFC -Székesfehérvári Vadkanok 45:0 (25:0)

Székesfehérvár Köfém pálya 100 néző.

Vezette Simon

Vitézek: Német, Varga, Rácz, Jámbor,Koller, Haspel, Roth, Czakó, Stigmajer, Berbesi, Jimenez Dávid, Soós, Iván, Volentér

Csere: Szakály, Suiogán, Balogh, Remsik, Kiss K

Célok:Jimenez 15,Varga 5, Jámbor 5, Roth 5, Dávid 5, Iván 5, Stigmajer 5.

Edző: Suiogan Károly

Még nincsenek kommentek :(