Fanyéllel ütötték és verték az idős nénit
Bulvár
2015. jan. 7.

<p style="text-align: justify;"><span>Az esztergomi nyomozók 24 órán belül elfogták a gyanúsítottakat, és vádemelést javasolnak ellenük.</span></p>

Egy idős asszony házába ment be a 26 éves V. János és a vele egykorú B. Gábor 2014. június 15-én este Pilismaróton. A néni az ágyában feküdt, amikor a két férfi rátámadt. A gyanúsítottak egy fanyéllel ütötték és verték a sértettet, majd a lakásban talált készpénzével együtt elmenekültek.

 

Az esztergomi nyomozók, amint tudomást szereztek a bűncselekményről, felkutatták a tetteseket. Körbejárták a települést, és mindenkit megkérdeztek, aki bármit tudhatott a bűncselekményről, annak elkövetőiről. Végül másnap délután elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható V. Jánost és B. Gábort. Ellenük – előzetes letartóztatásuk mellett – felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya, melyet 2015. január 5-én vádemelési javaslattal fejezett be és küldött meg az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

 

Forrás: police.hu

(forrás)