„Esztergom Város jó tanulója - jó sportolója”
Sport
2014. nov. 26.

<p style="text-align: justify;">Pályázatot írt ki az esztergomi önkormányzat "jó tanuló - jó sportoló" cím elnyerésére, amelyre esztergomi székhellye és működéssel bejegyzett sportszervezetben sportoló fiatalokat lehet felterjeszteni.</p>

A pályázat célja:



a tanulóifjúság ösztönzése, a szellemi és fizikai képességek fejlesztése, 
az eredményes tanulásra és magasabb szintű sportolásra való ösztönzés, 
a fair play szellemének ápolása, 
az utánpótlás-nevelés célkitűzéseinek segítése, 
a legkiválóbbak méltó elismerésben részesítése. 

A pályázaton esztergomi székhellyel és működéssel bejegyzett sportszervezetben sportoló fiatalokat lehet felterjeszteni. 
A pályázatok nemenként külön és két korosztályban (általános iskolás korosztály: I. II., III., IV. korcsoportban és középiskolai korosztály: V., VI. korcsoportban) kerülnek értékelésre a tanulmányi eredmény és az egyesületi vagy diákolimpiai sporteredmények figyelembevételével. 

A pályázatot az iskola és az egyesület közösen kitöltött és hitelesen dokumentált adatlapon adhatja be a sportoló 2013/2014-es tanév végi tanulmányi eredménye és a 2014. évi sporteredményei alapján. A pályázathoz csatolni kell a tanuló fénymásolt bizonyítványát is. 
A sporteredményekhez minden eredményt be lehet írni, de az értékelésnél csak egy, a tanuló számára legkedvezőbb kerül figyelembevételre. 

A pályázat benyújtásának határideje: 2014. december 1. (hétfő) 16.00 óra. 

A pályázatokat zárt borítékban, az Esztergomi Közös Önkormányzati Hivatal Iktatójába kell eljuttatni személyesen, vagy postai úton a következő címre: 2500 Esztergom, Széchenyi tér 1. A borítékon kérjük feltüntetni: „Esztergom Város jó tanulója – jó sportolója” pályázat. 
A határidőn túl beérkezett és a formailag hibás (hiányosan kitöltött vagy melléklet nélküli) pályázatokat nem tudjuk elfogadni. 

Az „Esztergom Város jó tanulója-jó sportolója” cím díjátadó ünnepségének időpontjáról később küldünk értesítést az iskoláknak és a sportegyesületeknek. 

Esztergom, 2014. november 24. 
 
      Erős Gábor 
           elnök 
(forrás)
Csatolmányok
2014. 11. 26. 12:24