Visszaeső tolvajt fogtak a dorogi rendőrök
Bulvár
2014. okt. 17.

<p style="text-align: justify;">Több hétvégi házba és egy lovaspályára is betört a 24 éves nő, akit a dorogi rendőrök értek tetten.</p>

Kéziszerszámokat és villanypásztort tulajdonított el a gyanú szerint G. J. Zoltánné az únyi lovaspálya zsűritornyából. A 24 éves asszonyt 2014. október 14-én állították elő a dorogi rendőrök, majd hallgatták ki gyanúsítottként. A nő elismerte a bűncselekmény elkövetését, és azt is elmondta a rendőröknek, hogy korábban társával, a 32 éves B. István Bélával több környékbeli hétvégi házba is betört. G. J. Zoltánné bevallotta, hogy 2014 augusztusában és szeptemberében három alkalommal mentek be únyi nyaralókba, ahonnan gázpalackot, szivargyújtót és akkumulátort tulajdonítottak el, melyeket később eladtak.

 

A gyanúsított 2014. október 15-én helyszíni kihallgatáson mutatta meg a nyomozóknak azokat a helyeket, ahonnan B. István Bélával loptak. A dorogi rendőrök még aznap a 32 éves férfit is gyanúsítottként hallgatták ki. A Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a két gyanúsított ellen lopás bűntett és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

 

/KEMRFK/

(forrás)