Szépen halad a kertvárosi óvoda bővítése
Kultúra
2014. okt. 8.

<p style="text-align: justify;">Október 6-án került sor az Esztergom-kertvárosi Óvoda bővítés első ütemének lezárására, mely azt jelenti, hogy az új épület szerkezetkész.</p>

Az intézmény helyigényének növekedése miatt az önkormányzat egy- az óvoda szomszédságában álló - épületet biztosított két plusz csoportszoba kialakításának céljából. A felújításra, bővítésre közbeszerzési eljárás került kiírásra, amely lezárása végén augusztusban megkezdődtek a munkálatok.

 

A munkálatok első üteme a szerkezetkész állapot elérése határidőre befejeződött, az átadás-átvételi jegyzőkönyvet október 6-án délelőtt írták alá a polgármesteri hivatal városüzemeltetési irodájának vezetője és egy munkatársa, a kivitelező cég ügyvezetője és felelős műszaki vezetője, valamint az önkormányzat által megbízott műszaki ellenőr.

 

A tervek szerint november végére fejeződik be a második szakasz, ekkora a munkálatok az épület vonatkozásában teljesen befejeződnek. A harmadik ütemben, várhatóan a jövő év tavaszán kerül majd sor az új óvodai szárny körüli parkosításra, az udvar és a parkoló kialakítására.  

 

/esztergom.hu/

(forrás)