Nádasi Zoltán (7. vk.) bemutatkozása
Közélet
2014. okt. 1.

<p style="text-align: justify;">7. számú választókerület, a VP jelöltje.</p>

1. Miért abban a körzetben indul, hogyan kötődik hozzá?

Több mint 8 éve élek a körzetben feleségemmel és gyermekeimmel. Számos ismerősöm, barátom és rokonom lakik itt. Ezért fontos számomra a 7. választókörzet sorsa, ezért indultam itt képviselőjelöltként.

 

2. Miért érzi, hogy Ön alkalmas a körzet képviseletére?

Szakmámnak és pályázatírói-, biztonságszervezői végzettségeimnek is köszönhetően képes vagyok az emberek, közösségek – mint a 7-es választókörzet - problémáinak feltérképezésére, megértésére és a szükséges megoldási pontok kidolgozására, illetve ezek képviseletére.

 

3. Mik a körzete problémái? Milyen megoldási lehetőségeket lát?

Szerintem a választókörzet számos megoldásra váró problémával küzd. Elsőként említeném, hogy szükség lenne egy olyan képviselőre, aki akarja és tudja is képviselni az itt lakókat. Ez a döntés nem szabad, hogy kizárólag politikai hovatartozás kérdése legyen.

 

Fontos, hogy egy lelkiismeretes, Önök között élő képviselőt válasszanak, aki valóban tenni akar a 7-es választókörzet lakóiért, mert nem csak hallja, hanem tapasztalja a problémákat. Ha ez a cél teljesül,  akkor a választókörzet problémái, mint az intermodális csomópont lakosokat érintő terhei, panelházak fűtéskorszerűsítésének és támogatottságának hiánya, a biciklis-, autósforgalom és a helyi járat átgondolatlansága, a parlagfű- és por koncentrációjának érezhetően magasabb szintje, a kutyafuttató hiánya, valódi képviseletet kapnak. Én itt élek, mindezt látom, tapasztalom!

 

Ezért bízom benne, hogy október 12-én engem tisztelnek meg szavazatukkal.

 

4. Miért érezte úgy, hogy be kell lépnie a helyi politikába? Miért pont azon az oldalon teszi ezt, ahol teszi - ha független, akkor  melyik politikai oldal áll a legtávolabb Öntől)?

Először is fontosnak tartom tisztázni: a Vállalkozók Pártjának képviselőjelöltjei nem politikusok! Esztergomi vállalkozók, polgárok, így jómagam is, a hagyományos, jobboldali családi-, és társadalmi értékek mentén szeretnénk a város életének rendbetételéért tenni, együttműködésben a képviselőtestület valamennyi tagjával. Társulásunk vezérgondolata a közösségért való tenni akarás, amivel teljes mértékben azonosulni tudok.

 

5. Mi Ön szerint a város legsürgősebben megoldandó és mi a legkönnyebben megoldható problémája?

Véleményem szerint a legsürgősebben megoldandó és a legkönnyebben megoldható probléma Esztergomban egy és ugyan az! A nyugalom és a béke helyreállítása, mert a múlt emlékeire nem lehet Esztergom jövőjét építeni.

 

Elengedhetetlen, hogy a város irányításával szakmailag kompetens embereket bízzanak meg, így a problémákra valódi és korrekt megoldások születhessenek.

Önöknek, választóknak fontos szerepük van: október 12-én olyan személyt válasszanak, aki valóbban ÖNÖKET KÉPVISELI, politikai hovatartozástól függetlenül.

 

Névjegy:

Nádasi Zoltán vagyok, Esztergomban születtem, a Móricz Zsigmond utcában élek feleségemmel, gyermekeimmel. Pedagógus családból származom, - és a pályától nem elszakadva – az ELTE-n végeztem szociális munkásként, melyet számos egyéb végzettséggel egészítettem ki. Jelenleg a Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Esztergomi Irodájában dolgozom tanácsadóként.

(forrás)